Connect with us

Politika

ĐUKANOVIĆ: Plav nastavlja da bude važan dio demokratskog razvoja moderne Crne Gore

Published

on

Tradicijom multietničkog suživota, Plav nastavlja da bude važan dio demokratskog razvoja moderne Crne Gore, doprinoseći time uspješnom usvajanju evropskog sistema vrijednosti i razvoju društva u kojem su različitosti i njihova harmonija njegovo najveće bogatstvo, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki koju je povodom 30. jula – Dana Opštine Plav uputio predsjedniku Opštine Nihadu Canoviću, predsjednici Skupštine opštine Jasmini Cikotić, odbornicima i svim građanima Plava, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

On je istakao da u vremenu kada se suočavamo s posljedicama dugotrajne pandemije COVID-19 virusa, solidarnost i zajedništvo dolaze do posebnog izražaja.

“Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo i u narednom periodu odgovorno raditi na valorizaciji raspoloživih resursa i upravljanju u cilju sanacije nastalih posljedica i što skorijeg nastavka razvoja infrastrukture, turističke ponude i privredne djelatnosti, čime će se uslovi za život i stvaranje u Plavu dodatno unaprijediti”, poručio je Đukanović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije