Connect with us

Politika

DPS: Abazović degradira funkciju potpredsjednika Vlade

Published

on

DPS

Sklonost potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da izriče presude, sumnjiči i potkazuje, degradira funkciju na kojoj se nalazi i svodi je na instrument vulgarne promocije sa satiričnim elementima, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista.

Oni su kazali da je nakon „pompezno” najavljenog presa, koji je navodno trebalo da otkrije „strogo čuvane tajne prethodne vlasti, jedino što je javnost dočekala je udar na integritet funkcije koju obavlja nasljednik Nebojše Medojevića“.

„Njegova sklonost da u najgorem populističkom transu izigrava tužioca, sudiju i policajca, piše optužnice, izriče presude, sumnjiči i potkazuje, degradira funkciju potpredsjednika Vlade i svodi je na instrument vulgarne promocije sa satiričnim elementima“, poručili su iz DPS-a.

Abazoviću se, kako su naveli, u toj svojoj neprikladnoj aktivnosti omakne da i sebe optuži kao što je to nedavno učinio pričom da su mu nudili da ga korumpiraju sa 21 milion eura.

„Ili danas kada je nesvjesno potvrdio da su informacije da on radi za jednu stranu službu tačne i kredibilne“, dodaju oni.

Iz DPS-a su poručili da je nedopustivo je da potpredsjednik Vlade, „makar i takav kakav je Abazović, kontinuirano napada novinare, prijeti i zastrašuje“.

„Pozivamo sve njegove mentore, da mu skrenu pažnju, da efekat koji takvim načinom postupanja proizvodi urušava institucije, ugrožava sigurnost građana, i stvara od Crne Gore neozbiljnu državu“, zaključili su u reagovanju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije