Connect with us

Politika

DPS HN: Zahvaljujemo se glasačima i insistiramo na daljem usvajanju evropskih vrijednosti

Published

on

Kao glavni i noseći konstituent koalicije Evropski tim za Herceg Novi zahvaljujemo se svim glasačima i koalicionom partneru na zajedničkom trudu, radu i zalaganju da Novi istraje u svojoj borbi za evropsku budućnost koju zaslužuje, saopštio je Opštinski odbor DPS Herceg Novi.

“U tom ostvarenju našeg cilja, radujemo se što su upravo partije građanske provinijencije odnijele prevagu na lokalnim izborima i porazile nacionalističke politike retrogradne prošlosti”, kazali su u OO DPS Herceg Novi.

Navode da im je drago da je došlo do tih promjena na kojima njhova partija insistira i usmjerava državni kurs decenijama unazad.

“Ipak da izlazak na taj kurs će biti put veoma dug, dokazuje i brine sinoćnji način slavljeničkog odnosa, retorika i izliv frustracija na ulicama grada, pristalica i iz redova građanskih partija parlamentarne većine. Mi ćemo ostati zagovornici pozitivne kampanje, raditi na promjenama u Herceg Novom i insistirati na daljem usvajanju evropskih vrijednosti i povratka grada na mjesto koje mu pripada”, piše u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije