Connect with us

Politika

DPS: Leposavić govorio da ne bi glasao za NATO

Published

on

Zaklinjanje premijera u prozapadni put Crne Gore obesmišljeno biografijama članova kabineta: Leposavić - Foto: twitter

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić ranije je javno saopštio da bi, u slučaju referenduma o učlanjenju u NATO savez, glasao protiv toga. Demokratska partija socijalista (DPS) objavila je na twitteru video u kojem Leposavić to kaže, odgovarajući na pitanje novinarke TV Srpska.

U DPS-u tvrde da je zaklinjanje predsjednika i potpredsjednika Vlade u prozapadni put Crne Gore “obesmišljeno biografijom i ideološkom orijentacijom članova kabineta Zdravka Krivokapića”. Ta partija smatra da je riječ o ljudima koji su “eksperti uglavnom na polju širenja mržnje prema vrijednosnom sistemu koji zastupa zapadna civilizacija”.

Kao dokaz toj tvrdnji, kako su istakli, prilažu snimak izjave Leposavića.

“Nakon što smo svjedočili kako su se najbliži saradnici premijera, ministar Bojanić i savjetnik Savović, vandalski i primitivno iživljavali nad zastavom NATO saveza, učestvujući u činu njenog spaljivanja, nakon što smo čuli kako se ministarka četiri najznačajnija resora, Vesna Bratić predstavlja kao ‘ženski četnik’, a ministar pravde Leposavić zaklinje pred javnošću da će biti protiv NATO, jasne su dimenzije obmane kojoj crnogorskoj javnosti i međunarodnim partnerima serviraju Krivokapić i njegov najbliži saradnik Abazović”, saopštila je Demokratska partija socijalista Crne Gore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije