Povežite se sa nama

Politika

DPS Mojkovac: Divljanje URE u Mojkovcu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Političko posrnuće URE danas je kulminiralo divljačkim upadom u prostorije MUP-a koji je predvodio Ivan Ašanin sa nekolicinom svojih pristalica. Nakon što je izgubio sve političke konce, Ašanin je radikalizovao svoju političku kampanju svjesno ulazeći u zonu krivične odgovornosti, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS-a Mojkovac.

“Apsolutno je nedopustivo blokiranje ulaza MUP-a kojim je Ašanin spriječio građane Mojkovca da danas ostvare svoja prava. To su očigledno maksimalni dometi demokratije njegove partije, ali sigurno da nije ono što građani Mojkovca žele. Posebno je alarmantno što svu ovu dramu Ašanin izvodi uz podršku svoje supruge koja je zaposlena u MUP-u i koja iznosi podatke građana iz službenih evidencija čime krši važeće zakone i zloupotrebljava svoj položaj u političke svrhe”, navodi se u saopštenju

Iz te političke partije istilču da niko nije iznad Ustava i zakona Crne Gore, a pogotovo ne Ašanin i URA.

“Građani i građanke Mojkovca su revoltirani ovakvim postupanjem kojim su narušena njihova Ustavom zagarantovana prava. Pozivamo nadležne institucije da reaguju i stanu na put daljim narušavanjima prava građana u Mojkovcu od strane URE i njenih pristalica koje zloupotrebljavaju svoj službeni položaj ne bi li se tako uhvatili za slamku koje ipak nema”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije