Connect with us

Politika

DPS Mojkovac: Mržnja prema našoj partiji i negatorski odnos prema Crnoj Gori zajednički imenitelj vlasti

Published

on

Više je nego upitno kakvu dobronamjernu politiku će plasirati građanima Mojkovca jedna koalicija kojoj je zajednički imenitelj mržnja prema DPS-u i negatorski odnos prema državi Crnoj Gori, kazali su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

U toj partiji podsjećaju predsjednik Skupštine opštine Mojkovac Marka Janketića da je ta Opština prepoznata u Crnoj Gori kao domaćinski vođena lokalna samouprava, bez ikakvih zaduženja i da je na čelu sa DPS-om realizovano više od 90 osto izbornog programa naše partije.

– U prilog tome govori i uspješno poslovanje ustanova, preduzeća i organizacija čiji je osnivač Opština.Transparentan rad DPS-a u interesu svih građana Mojkovca ono su iza čega čvrsto stojimo i što je vidljivo na terenu. Sa jasnom vizijom razvijali smo Mojkovac i trasirali put za kapitalne razvojne projekte kao što je započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoju malih i srednjih preduzeća. Prema tome, plašimo se da će jedini ćorsokak u koji će Mojkovac zapasti onaj u koji će ga dovesti različite ideologije i neusklađeni programi aktuelnih nosioca vlasti – ističe se u saopštenju OO DPS Mojkovac.

U DPS-u ističu i da je Janketić, kao neko ko godinama unazad živi i radi u Budvi, a pritom je bio odbornik u SO Mojkovac, najmanje pozvan da govori o kvalitetu života u našem gradu.

– Podsjećamo Vas da je DPS u Mojkovcu osvojio najviše mandata i to 14 što jasno govori da najveću podršku građana i dalje ima naša partija tako da ćemo nastaviti da se borimo za dobrobit našeg grada istom mjerom kao i do sad, i time opravdati podršku koju su nam građani dali – poručili su u toj partiji.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije