Connect with us

Politika

DPS NIKŠIĆ: URA nastavlja anticrnogorsko djelovanje

Published

on

Građanski pokret URA pokazao je i na jučerašnjem zasijedanju Skupštine Nikšić da istrajno radi na urušavanju crnogorske države, njenog identiteta i evropskih i antifašističkih vrijednosti, ocijenili su u DPS NIkšić.

“Jučerašnje zasijedanje SO Nikšić otklonilo je mnoge dileme, ako ih je uopšte bilo u pogledu djelovanja Građanskog pokreta URA. Ne samo da su u koaliciji sa onima koji negiraju sve crnogorsko, nego i istrajno rade na urušavanju crnogorske države, njenog identiteta i evropskih i antifašističkih vrijednosti. Juče nam je gospođa Tatjana Bečanović zdušnim branjenjem ničim napadnutog Marka Kovačevića pokazala koji su pogledi nje i njene partije na nepoštovanje državnih simbola, Ustava Crne Gore i u krajnjem države Crne Gore”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako dodaju, primjedba predstavnika Evropskog tima za Nikšić bila je da ne mogu glasati za osobu koja u salu ulazi nakon intoniranja himne i da ga takav odnos čini nedostojnim funkcije predsjednika Opštine.

“Takvu konstataciju gospođa Bečanović ocijenila je nepristojnom. Pitamo gospođu Bečanović da li je nepristojnost izlazak iz sale za vrijeme intoniranja himne i pitamo je da li iskreno misli da takav čovjek može biti predsjednik svih građana. Znamo da misli da je to u redu, jer je to potvrdila i dizanjem ruke za Kovačevića i nadahnutim zastupanjem istog sa govornice. Sve ovo govori o Tatjani Bečanović i njihovoj izdaji državnih interesa Crne Gore i Crne Gore kao države”, navodi se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije