Povežite se sa nama

Politika

DPS: Pobjeda u Mojkovcu rađa slobodu Crne Gore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Pobjeda Demokratske partije socijalista (DPS) u Mojkovcu rodiće slobodu Crne Gore, saopštili su iz opštinskog Odbora te stranke.

-I pred ove izbore poručujemo da idemo samo na pobjedu, i u Mojkovcu, zbog Crne Gore. Jer, pobjede su uvijek rađale slobodu Crne Gore, a bez njene slobode nema ni onog što je najbolje u nama – niti svega onoga što su stvarali oni najhrabriji i najrazumniji u njoj.

Baš zato, ovog ćemo puta glasati evropsku i građansku Crnu Goru, kao jedinu opciju za budućnost, a zato ćemo i pobijediti- navodi se u saopštenju.

Biće to, kako su kazali, pobjeda i za Mojkovac i za sve u Crnoj Gori, jer upravo se ovdje vodi demokratska bitka za čitavu državu.

-Ne biramo ovog puta samo lokalnu vlast i nastavak svijetle perspektive ovog herojskog mjesta. Naprotiv. Ovog puta imamo modernu “mojkovačku bitku” – za čitavo društvo, za Crnu Goru koja je za mir i prosperitet, naspram ideja koje nas vraćaju u ružna poglavlja prošlosti.

Baš zato, ni pred kim se nećemo povući, jer smo jači od svih ostalih, spremniji za konkretna djela, a ne za ispraznu demagogiju i huškanje- navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a navode da imaju ljude – najsposobnije, najobrazovanije i najodanije Crnoj Gori i njenom napretku.

-I zato – ove ljude niko ne može da pobijedi, jer to bi bio poraz svih nas. Poraz – kao ono što doživljava čitavo društvo od avgusta prošle godine, zbog čega se stidimo i od čega se crvene obrazi svakom ozbiljnom i dobronamjernom pojedincu u Crnoj Gori.Pobijedićemo jer ne želimo dopustiti nikome da se poigrava Crnom Gorom, njenom samostalnošću i budućnošću.

I naša pobjeda neće biti samo u broju i veličini, već u tome što svoje čuvamo i branimo, istovremeno štiteći i druge od sebe. Ali, svoju kuću ne damo onima koji žele da je ugroze i zaustave, koji žele da je nema- poručuju iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, ne može se svoja kuća, umjesto naprijed, voditi unazad.

-Neki su to zaboravili, ali ne i građani Mojkovca, koji znaju i pamte da smo upravo mi oni koji neće ni izdati ni napustiti.

Jer, nema ništa prirodnije nego reći – ovo je moja kuća, i u Mojkovcu, i na Cetinju i u Petnjici, i svuda gdje je naša Crna Gora. Zato nemamo za koga drugo glasati nego za svoju kuću, za svoje i za naše. Za svu Crnu Goru.

I zato – neka živi Mojkovac, da je vječna Crna Gora- zaključuju iz DPS-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije