Connect with us

Politika

DPS SAOPŠTIO: Izborom Vukšića i Kneževića Crna Gora dotakla dno

Published

on

Izborom Dejana Vukšića za v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, bezbjednosni sektor dotakao je apsolutno dno, saopšteno je iz DPS-a.

“Podsjećamo javnost da je Dejan Vukšić bio advokat članova kavačkog klana, da je bio nosilac liste “Za budućnost Kotora” i aktuelni predsjednik Skupštine opštine Kotor čime ne samo da je prekršen Zakon o Agenciji za nacionalnu bezbjednost već je na njeno čelo dovedena osoba koja ima bliske veze sa kriminalnim klanovima”, navode u saopštenju.

Istog dana, dodaju, za mjesto predsjednika Odbora za bezbjednost izabran je Milan Knežević, prepoznati negator svega crngorskog kojeg crnogorski bezbjednosni i pravosudni organi sumnjiče, što potvrđuje i prvostepena presuda od pet godina zatvora, da je učestvovao u pokušaju najtežih krivičnih djela na štetu bezbjednosti građana i države Crne Gore.

“Na ovaj način, crnogorski bezbjednosni sektor dotakao je dno, a svim građanskim i evropskim orijentisanim snagama ostaje da se zahvali GP URA koja je, kako smo i očekivali, na ,,adekvatan način” zaštitila crnogorske nacionalne interese”, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije