Connect with us

Politika

EROL RAMUSOVIĆ: Nova Vlada destabilizuje i Crnu Goru i region

Published

on

Nova crnogorska Vlada se fokusirala na destabilizaciju odnosa u Crnoj Gori i regionu. Instaliranjem kadrova SPC u Vladi jasna je namjera da zajedno sa Srbijom žele obezbijediti teritorijalno ujedinjenje Srbije i Crne Gore, a preko svog satelita u Crnoj Gori proizvoditi nemirnu situaciju u BiH, izjavio je Erol Ramusović, član Udruženja građana porijeklom iz Crne Gore koji žive u Bosni i Hercegovini

On je za Dnevne novine rekao da čestitka predsjednika Vlade Crne Gore upućena političarima manjeg bosansko-hercegovačkog entiteta je samo nastavak destabilizacije u region.

Nada se da neće još dugo trajati konfuzija koju kod građana proizvode potezi nove Vlade, te da će Evropska unija brzo prepoznati loše namjere sadašnje vlasti i spriječiti urušavanje građanske države.

Kako je rekao Ramusović, potezi nove Vlade Crne Gore upućuju zabrinjavajuće poruke dobronamjernim susjedima.

“Negiranje genocida u Srebrenici u parlamentu Crne Gore i direktno miješanje u suverenitet Bosne i Hercegovine čestitanjem Dana RS, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim, signal je koji će u budućnosti zasigurno poljuljati odnose dvije države. Kao građanin Crne Gore koji živi i radi u Bosni i Hercegovini potez predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića doživio sam kao uvredu i ponižavanje, kao svi dobronamjerni građani Crne Gore”, naveo je on.

Ramusović je rekao da nacionalne manjine u novoj Vladi Crne Gore nemaju svog predstavnika, “ ovo je sve jedna velika prevara”.

“Abazović podržava rad trenutne Vlade koja se bori za ciljeve Velike Srbije i ideologije koja je i počinila genocid i vršila maltretiranje Bošnjaka po Crnoj Gori tokom ’90-ih godina prošlog vijeka”, naveo je on.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije