Connect with us

Politika

FILIPOVIĆ: Pokreće inicijativu za oduzimanje državljanstva Bratićkoj i Leposaviću

Published

on

Politički analitičar CdM-a i izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj” Ljubomir Filipović poručio je da će na organima te GI kandidovati temu pokretanja inicijative za oduzimanje državljanstva ministarki prosvjete, nauke, kulture i spota Vesni Bratić i ministru pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimiru Leposaviću u skladu sa članom 24. Zakona o državljanstvu Crne Gore.

On je objasnio da se kao preduslov mora utvrditi da li dvoje ministara imaju državljanstvo druge države kao što su utvrdili brojni ljudi sa kredibilitetom.

“Osim toga držim da su svojim ponašanjem i djelovanjem ugrozili vitalne nacionalne interese i da im se ovim, uz ispunjavanje prvog uslova, po sili zakona mora oduzeti državljanstvo, kako to definiše pomenuti član pomenutog zakona”, objavio je Filipović na Facebook-u.

1 Comment

1 Komentar

  1. Kosmopolita

    01.05.2021. at 15:30

    Vesna je dama, kontesa, jake stamene rijeci, iskrena i radna. Strucna u svom poslu, profesionalna, radi, postena, nema ni kola , ni stanove, zivi od plate. Zena koja je cista po svemu. Politikanstvo i zaslijepljenost nikom nije donijelo dobro. Ali, ko voli nek izvoli. Ekonomija nam je nula, nemamo za hljeba, a bavimo se coravim poslovima, vjera i nacija, bijedno, dok se djeca lijece sms porukama. Mizoginija je opasna, vodi u nastranost. Zasto tolika mrznja prema zeni koja je jaca od svih muskaraca u CG, sto se plasite jake zene? Ko se toj Vesni suprostavio, ko? Nego kad je vide cute i klanjaju joj se. Uzas bre! Zena radi svoj posao ne zanima je sta ko kaze i misli. U skupstini je zadala intelektualni sah mat ili nokat, posjedala sve i zacepila usta. Ni jednom se nije oglasila na prozivke, ide dalje zavrsava i radi. Da nije ukrala, pronevjerila, potrosila pare drzavne? Naravno da ne, zato je sada i pokusavate ispljuvat, a nemate joj sta lose pripisati. Ona je jako profesionalna, pa.etna, slatka, elokventna, ne petlja se u price rekla kazala, sta drugo reci nego pohvaliti je. E,sad vrijedjajte posto za bolje i ne znate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije