Povežite se sa nama

Politika

ISPED DOMOVA ZDRAVLJA: Vuković ponudio pomoć za popravku jarbola

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Glavni grad ponudio je pomoć u popravci jarbola ispred tri Doma zdravlja u Podgorici jer već neko vrijeme ispred tih ustanova nema crnogorskih zastava.

Podsjećamo, v.d. direktora Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić kazao je da su crnogorske zastave na dva objekta Doma zdravlja Podgorica privremeno uklonjene zbog tehničkog problema sa držalima koje su uništile vremenske prilike. On je to kazao nakon što je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković to saopštio na svom Fejsbik profilu.

“U pauzi između dva kolegijuma, uspio sam da pročitam reagovanje v.d. direktora Doma zdravlja Podgorica na vijest i moju objavu o tome da već sedmicama nema državne i zastave Glavnog grada ispred tri objekta DZ u Podgorici. Između toga da prizna da mu smetaju crnogorska obilježja (što je opštepoznato) i da je nesposoban (takođe opštepoznato) da organizuje popravku par jarbola već sedmicama, vd direktora je odabrao drugu opciju”, napisao je Vuković na Fejsbuku.

On je dodao da je to još jedna potvrda pogubnosti kadrovske politike nove vlasti.

“Koja, u konkretnom slučaju, osim nepoštovanja državnih i simbola Glavnog grada koji je uložio ogromna sredstva u izgradnju i modernizaciju objekata zdravstvene zaštite u Podgorici, za posljedicu ima i potpuni haos u sistemu Doma zdravlja. Da ne govorimo o profesionalnom progonu zdravstvenih radnika koji nijesu politički istomišljenici pomenutog vd direktora…”, dodao je Vuković.

On je ponudio tehničku pomoć u cilju popravke pomenutih jarbola.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije