Connect with us

Politika

JEDNOGLASNO: Senad-Rušto Ljuljković novi predsjednik OO SDP Tuzi

Published

on

Socijaldemokratska partija (SDP) je formirala novi Opštinski odbor u Tuzima, a za predsjednika je jednoglasno izabran stomatolog dr Senad–Rušto Ljuljković.

“Novi Opštinski odbor i veliki broj novih ljudi i članova Partije garancija su izvjesnog snaženja SDP u Tuzima, kao i uostalom i u cijeloj Crnoj Gori, što je samo potvrda kvalitetne politike i proaktivnosg pristupa posebno nakon izbora 30. avgusta 2020”, saopštio je SDP.

Kako se navodi, konstatovana je potreba snaženja partijske infrastrukture u ovoj Opštini kroz formiranje više mjesnih odbora SDP-Tuzi, oko kojih aktivnosti su već započete odgovarajuće pripreme i ostvareni brojni kontakti.

“Prof.dr Adis Balota, potpredsjednik SDP i koordinator za OO Tuzi izrazio je zadovoljstvo što SDP u Tuzima na čelnu poziciju ima tako uglednog čovjeka kakav je dr Senad–Rušto Ljuljković, čiji je autoritet, znanje i prepoznata posvećenost i profesionalizam, zajedno sa ostalim članovima Odbora, siguran put za jačanje SDP u ovoj sredini”, kazali su iz SDP-a.

Na sastanku povodom formiranja OO SDP Tuzi prisustvovali su i generalni sekretar SDP Ivan Vujović, član Predsjedništva i predsjednik podgoričkog SDP-a Budimir Mugoša i član Predsjedništva SDP-a dr Almir Rebronja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije