Connect with us

Politika

Joković: Crknite, puknite, potpisaćemo Memorandum za dobrobit Crne Gore

Published

on

Sjutra će biti objavljen taj Memorandum, ne bojte se, čega se plašite. Ako smo pogriješili nas će građani kazniti. Što onda pričate unaprijed, zašto trčite

Poslanik SNP-a Vladimir Joković je u Skupštini kazao da je juče pitao ko je sa kim pregovarao o desetina miliona na stolu, te da nije dobio odgovor.

“Ako hoće da se dogovore oni koji hoće jedni sa drugima, mogu ako su ljudi, a mi smo ljudi. Oni koji ne žele da dijele najsvetije vrijednosti u CG mogu da budu priotiv nas, ali nas ni za jedan milimetar od našeg puta neće pomjeriti. Ne može neko, a posebno ne oni koji su nekad nekoga izadavali da priča onome koji su najčasniji i nadostojanstveniji i baca analoguju da će oni izdati i napraviti pakt sa crnim đavolom. Ja sam rekao da ću sa crnim đavolom razgovarati za dobrobit CG. Ima li tu nešto što je loše. Ja znam kada je DPS sve činio da uništi SNP, jedinu pravu snagu koja je pritiv dosadašnjeg režima bila. Razbijani smo i spolja i iznutra. Da tada nijesu milioni viđeni na stolu pa možda tada viđeni sada se pominju ili priviđaju svima”, rekao je predsjednik SNP-a.

Joković kaže da će SNP svakoga u CG u svakom trenutku pogledati u oči, jer nikada nikog nijesu izdali, a oni koji hoće da pokušaju da nanose štetu SNP-u neće uspjeti.

Kada je u pitanju sjutra najavljeno potpisivanje Memoranduma o saradnji sa URA-om i manjinskim strankama, Joković je poručio:

“Potpisaćemo ga, crknite, puknite za dobrobit CG, potpisaćemo ga pa onda vidite jeste li protiv jedne tačke tog ugovora. Niko neće na čast i dostojanstvio SNP-a darati, kao što sam i rekao ministarki Bratić”, kaže Joković.

Dodaje da nikad nikog nijesu izdali, niti koketirali sa milionima.

“Sjutra će biti objavljen taj Memorandum, ne bojte se, čega se plašite. Ako smo pogriješili nas će građani kazniti. Što onda pričate unaprijed, zašto trčite. Polako o memorandumima, kao što ste trebali polako o milionima na stolu i pregovorima. Pustite neka se nešto desi, vidite šta se desilo pa onda o tome pričajte”, poručuje Joković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije