Connect with us

Politika

KABINET KRIVOKAPIĆA MARKOVIĆU: Nećemo se ubuduće baviti ovako jeftinim politikantskim mantrama

Published

on

Iz Kabineta predsjednika Vlade reagovali su na izjavu poslanika DPS-a Duška Markovića koji je na Twitteru napisao da premijer Zdravko Krivokapić nije čestitao građanima Dan državnosti.

“Kako se iz medijskih punktova bivšeg režima i dalje insistira na formalno-tehničkim momentima, odnosno postavlja pitanje zašto aktuelni premijer pored već jednom objavljene javne čestitke, nije i 13. jula objavio čestitku na Twitteru, upućujemo ih na bivšeg premijera Duška Markovića”, poručuju u saopštenju.

Kako su istakli sličan propust desio se i Markoviću za vrijeme njegovog premijerskog mandata.

“Upravo je i nekadašnji premijer za vrijeme svog mandata uputio primjedbu, nepotrebno dramatizujući aktuelni momenat, pogotovo ako imamo u vidu da je isti Marković svojevremeno kao premijer na Twitteru čestitao Dan državnosti, ne 13. jula, već jedan dan kasnije”, dodaju u saopštenju.

Napominju da ubuduće neće se baviti, kako kažu, “jeftinim politikanskim mantrama”.

“Stoga, nećemo se ubuduće baviti ovako jeftinim politikantskim mantrama, pogotovo ne u vremenu kada imamo preča posla, a to je kako što prije zemlju oporaviti od pustoši koje nam je ostavila vladavina današnjih brižnika iz DPS-a”, navodi se u reagovanju Kabineta predsjednika Vlade.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije