Connect with us

Politika

KLASIČAN POKUŠAJ OBMANE JAVNOSTI: URA pričom o BS pokušava da prikrije štetu zbog odlaska svojih osnivača

Published

on

Već danima svjedočimo kampanji Građanskom pokretu URA, koja preko svog medija osnivača pokušava javnosti predstaviti priču o “masovnom napuštanju” Bošnjačke stranke, saopštili su danas iz BS.

Riječ je, kako kažu u BS-u, o klasičnom spinu, zamjeni tezi, kako bi se šteta nastala odlaskom osnivača GP URA, ljudi koji su utemeljivači partije, javnost usmjerila na navodne probleme unutar BS.

Podsjećaju da je iz Odbora BS Podgorica otišlo pet članova, koji u želji da budu dio vlasti po svaku cijenu, suprotno svim principima i programskim načelima, sada blate partiju koja im je omogućila sve privilegije u životu.

“Toliko o “masovnom odlasku” iz BS. Bošnjačka stranka stoji čvrsto na svojim temeljima. Borba za građansku Crnu Goru i borba za unapređenje statusa bošnjačkog naroda, naši su prioriteti i u narednom periodu”, navide u BS-u.

Prema njihovoj ocjeni, podmetačine, spinovi i nedobronamjernost koju prethodnih dana serviraju oni koji bi najsrećniji bili kada Bošnjačke stranke ne bi bilo, nešto je na šta smo navikli i u prethodnom periodu.

“Na njihovu žalost, a na sreću Bošnjaka i svih građana, Bošnjačka stranka će biti još snažnija. Podrška koju smo dobili na parlamentarnim izborima, kada smo ostvarili najbolji rezultat od osnivanja partije, najbolja je poruka da BS stabilno korača svojim političkim putem, kojim je koračao naš dosadašnji lider rahmetli Rafet Husović. Na Kongresu partije, koji je zakazan za 13. jun, sa novim predsjednikom, pokazaćemo ne samo jedinstvo i snagu, već i nove mlade ljude, koji su budućnost BS i Crne Gore”, zaključuju u BS-u.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije