Connect with us

Politika

Knežević i Vučinić: Trenutno stanje neodrživo, neophodno da ovu Vladu osnaže lideri političkih stranaka

Published

on

Danas su se susreli predsjednik DNP-a Milan Knežević i predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić kako bi razmotrili aktuelnu društveno-političku krizu, kao i dosadašnji tok razgovora parlamentarne većine sa premijerom na prevazilaženju iste.

Knežević i Vučinić su se usaglasili da je trenutno stanje neodrživo, te da je napravljen veliki ustupak i samim tim što je Demokratski front prihvatio da razmotri koncept rekonstruisane stranačko-ekspertske Vlade.

Takođe, lideri dviju partija su se usaglasili da nikakva personalna uslovljavanja, niti slični pokušaji iz prošle godine, neće biti prihvatljivi, jer je neophodno da ovu Vladu osnaže lideri političkih stranaka, koji to žele.

Apelujući na sve učesnike u razgovorima, Knežević i Vučinić su posebno pozvali potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da pokaže odgovornost i prihvati stav trideset i osam poslanika parlamentarne većine.

Takođe, lideri DNP CG i Radničke partije su se dogovorili da u narednom periodu prodube međupartijsku saradnju, kao i da u narednim razgovorima sa premijerom zajednički nastupaju štiteći interese građana koji su im dali podršku na avgustovskim izborima.

1 Comment

1 Komentar

 1. RIR

  11.10.2021. at 13:40

  Ovaj samozvani Pipun /čuveni zetski /
  pogledajte mu zastavicu srbijansku a oce u CG vladu da je
  učini stabilnijom , srbijanskom…
  / bez EU i NATO -a —njemu smetaju —
  voli retrogradno ka popovi… /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije