Povežite se sa nama

Politika

Knežević i Vučinić: Trenutno stanje neodrživo, neophodno da ovu Vladu osnaže lideri političkih stranaka

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Danas su se susreli predsjednik DNP-a Milan Knežević i predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić kako bi razmotrili aktuelnu društveno-političku krizu, kao i dosadašnji tok razgovora parlamentarne većine sa premijerom na prevazilaženju iste.

Knežević i Vučinić su se usaglasili da je trenutno stanje neodrživo, te da je napravljen veliki ustupak i samim tim što je Demokratski front prihvatio da razmotri koncept rekonstruisane stranačko-ekspertske Vlade.

Takođe, lideri dviju partija su se usaglasili da nikakva personalna uslovljavanja, niti slični pokušaji iz prošle godine, neće biti prihvatljivi, jer je neophodno da ovu Vladu osnaže lideri političkih stranaka, koji to žele.

Apelujući na sve učesnike u razgovorima, Knežević i Vučinić su posebno pozvali potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da pokaže odgovornost i prihvati stav trideset i osam poslanika parlamentarne većine.

Takođe, lideri DNP CG i Radničke partije su se dogovorili da u narednom periodu prodube međupartijsku saradnju, kao i da u narednim razgovorima sa premijerom zajednički nastupaju štiteći interese građana koji su im dali podršku na avgustovskim izborima.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
11.10.2021. 13:40

Ovaj samozvani Pipun /čuveni zetski /
pogledajte mu zastavicu srbijansku a oce u CG vladu da je
učini stabilnijom , srbijanskom…
/ bez EU i NATO -a —njemu smetaju —
voli retrogradno ka popovi… /

Sponzor

Najčitanije