Povežite se sa nama

Komentar

Posljednji zvižduk

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

piše: Željko Vukmirović

Mnogo je nelagodnosti u redovima Demokratskog fronta ovih dana. Neki putevi se sužavaju, neki su zaglavili u ćorsokaku, neki se i ne naziru. Naročito onaj sa finansiranjem. Ukratko, zavrnuta slavina. Kraj priče. Posljednji zvižduk.

Prema važećem poretku Rusija je prokažena, svi je izbjegavaju kao da je gubava. Vučić je provaljen u svom dramatičnom procjepu, viri iz svog patetičnog taloga.

A DF je bespovratno obilježen od strane SAD i EU i prepoznat kao uporni destabilizator države Crne Gore. I kao neko ko nema nikakve šanse da bude iole ozbiljniji politički sagovornik, bilo kome.

Upravo ovaj niz potvrđuje pretpostavku da je vrijeme za novu etapu ovdašnjih destruktivaca koji su prilično posla obavili na unižavanju zemlje u kojoj žive, rade i ostvaruju prihode.

Pa? Sad kad je nastao fajront sa prethodnim rusko – srpskim saradnicima, đe da nađu nove nalogodavce? Politika je to, mora od nečeg da se živi. Pa čak ni onaj sitnež za do sada lojalne medije i botove ne pada s neba.

Postoje uvjerenja da će im malo podrške obezbjeđivati prijetnje koje će upućivati protivnicima, tek da postojeća destabilizacija države ne ode bestraga. No, ni to niko neće da radi za džabe. Obavljena uhljebljenja “po dubini” za stotine na brzu ruku zapošljenih pristalica su, ipak, slabašan zalog koji baš i ne može dugo da potraje.

Srpska crkva je posvećena svojim interesima. A i teški su na paru.

I eto ti DF-a u zaustavnom vremenu (stopping time – nap.a). Svako malo gledanje na sat ne može da se sakrije.

A ni posljednji zvižduk.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije