Povežite se sa nama

Komentar

Ukratko, haos

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

piše: Željko Vukmirović

Sve stane u sinonim – haos. I nastali nered, džumbus, zbrkanost, rusvaj.

Očigledno je vrijeme da se odustane od upornog neprihvatanja zaista nevjerovatne činjenice da je ipak ispalo moguće da u ovoj državi i u jednom trenutku njenog postojanja budu istaknuti kao predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, a kao potpredsjednik Vlade i koordinator službi bezbjednosti Dritan Abazović.

Destabilizacija države je izvedena besprekorno. Šteta napravljena, ugled narušen, vrijeme protraćeno.

Za nezaborav ostaju trčkaranja kod Vučića i Porfirija, klečanja i ljubljenja podova, ponuđeni milioni za koje se zaboravilo koji ih je nudio, vrijeme šepurenja ekstremnih nacionalističkih organizacija odanih susjednoj državi, bulažnjenje o borbi protiv korupcije i nepotizma koje je eskaliralo do neslućenih razmjera, razni biznis poduhvati u pratnji “ekspertske” oholosti i javašluka, 5. septembar…

Ukratko, haos.

A onda, kao da je sve to bilo malo i poražavajuće, stigli smo i do prijetnji postavljanjem bombi. I u tržnom centru i u osnovnim školama. I do prijetnji po živote djece.

Tu već stižemo do razlaza. Oko toga nema pogađanja.

Sve u vezi Vlade u tehničkom mandatu, te odugovlačenja u uspostavljanju nove, kao i blokade Parlamenta, ispostavlja se kao apsolutno neprihvatljiva stvar.

Nekada su crnogorske službe bezbjednosti znale i ko đe ide i šta ruča. Danas smo suočeni sa paradom foliranata, skorojevića i diletanata koji imaju problema sa sastavljanjem istinite proste rečenice.

Ukratko, haos.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije