Connect with us

Politika

KONGRES 13. JUNA: Iz BS poručuju da je situacija složena, ciljno se sprovodi politički revanšizam

Published

on

Predsjedništvo Bošnjačke stranke jednoglasno je donijelo odluku da IV Kongres BS bude održan 13. juna. “U susret Kongresu partije, ovo je najbolje vrijeme da oni koje zanimaju samo lične privilegije i funkcije sada napuste Bošnjačku stranku”, poručuju iz BS.

Predsjedništvo Bošnjačke stranke održalo je sjednicu u Plavu, na kojoj je analizirana politička situacija u državi, kao i aktivnosti u susret Kongresu BS.

“Ocijenjeno je da je politička situacija u državi složena, uz konstataciju da se bilježi porast govora mržnje u društvu, što ne doprinosi smanjenju tenzija”, saopšteno je iz BS.

Predsjedništvo je ocijenilo da se suprotno evropskim standardima, ciljno sprovodi politički revanšizam, na šta je, kako kažu, Bošnjačka stranka upozoravala već mjesecima.

“U cilju priprema za održavanje IV Kongresa, Predsjedništvo je razmatralo akte koji će biti usvojeni na Kongresu. Istaknuto je zadovoljstvo da su dokumenta koja će delegatima pred Kongres biti prezentovana odraz vizionarske politike Bošnjačke stranke”, poručuju iz stranke.

Povodom medijskih natpisa o odlasku nekoliko članova OO BS Podgorica, Predsjedništvo stranke, kako navode, zahvaljuje svakom pojedincu na doprinosu partiji u prethodnom periodu.

“U susret Kongresu partije, ovo je najbolje vrijeme da oni koje zanimaju samo lične privilegije i funkcije sada napuste Bošnjačku stranku, jer nama su u fokusu politike očuvanje bošnjačkog identiteta i borba za građansku Crnu Goru. Bošnjačka stranka nastavlja svoju misiju, jer imamo obavezu prema više od 16 hiljada građana koji su nam dali povjerenje, ali i sve većem broju onih koji daju podršku politici BS. Svoju snagu i jedinstvo ćemo potvrditi na Kongresu partije, koji će biti putokaz za period koji slijedi”, poručuju iz BS.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije