Connect with us

Politika

KONJEVIĆ MILATOVIĆU: Ne trčite, ministre, demantujete sebe

Published

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije SDP Raško Konjević poručio je danas ministru ekonomskog razvoja Jakovu Milatoviću da ne trči, jer demantuje sebe.

Konjević je na Twitter-u podsjetio da je ministar juče rekao da “mi do sada nijesmo imali ministara koji nijesu krali”.

Danas, pak, Milatović kaže da je u prethodnim Vladama bilo mnogo časnih ljudi.

“Ne trčite, ministre. Populizam košta. Demantujete sami sebe. Nemojte kao Dritan Abazović za 21 milion, nudili mu, pa se ne sjeća”, dodao je Konjević.

“Da li su Rakčević, Lekić, Pavličić i Krgović lopovi?”

On je na današnjoj sjednici Odbora za ekonomiju, finansije i budžet istakao da je mislio da su sinoć završili polemiku u vezi sa krađama ministara, lopovlucima…

“Vidim da je to sad u Vladi podignuto na jedan veći nivo. Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović potvrdio je Vašu jučerašnju izjavu tim povodom, gdje ste Vi, da budem precizan, barem se izvinili, vjerovatno meni. Ja bih stoga počeo i pitao Vas vrlo direktno da li su Žarko Rakčević, Miodrag Lekić, Caro Pavličić i Ljubiša Krgović lopovi”, upitao je lider SDP.

Svi su, naglasio je, bili ministri u Vladi.

“Kad govorite o tim stvarima – onda ne zaboravite da govorite o desetinama ljudi. Vi ste mlad čovjek, vjerovatno nijeste ni znali da jedan broj od ovih ljudi koje sam nabrojao su bili članovi Vlade. Možda ste tek sada svjesni da su na Vašoj političkoj strani danas. Juče ste im rekli da su lopovi. Pa bih molio da date komentar da li i dalje ostajete pri svom stavu ili svoj stav želite da korigujete, jer vidim po Abazoviću da to želi da postane mantra. Trojica od ove četvorice su njegovi članovi”, kazao je Konjević.

Izvor: cdm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije