Connect with us

Politika

KORUMPIRANA OLOŠ: Za bratovu kliniku i Vučićeve srebrenjake Crnogorcima ukrao pravo na vjeru, ide u Srebrenicu, a radi za negatore genocida!

Published

on

Saradnik srpske Bezbjednosno informativne agencije (BIA), Vučićev džepni pripejd poltrončić, koji trenutno obavlja funkciju premijera Crne Gore Dritan Abazović, privodi kraju završne radove na destrukciji Crne Gore, koje je po nalogu Beograda i Moskve započeo još nakon 30. avgusta 2020. godine.

Umjesto da kao etnički Albanac bude zastupnik multietničnosti i građanskog karaktera države, Abazović je radio sve da sruši te vrijednosti! Namećući prvo ”Otvoreni Balkan” pa zatim i usvajanjem, na prevaru, takozvanog ”temeljnog ugovora” sa svetosavskom sektom (SS), koja se vodi kao SPC, uspio je da izazove nezapamćene međunacionalne tenzije između Crnogoraca, Srba i Albanaca u Crnoj Gori!

Njegovi nalogodavci iz Beograda i Moskve zadovoljno trljaju ruke dok Crna Gora od najozbiljnijeg kandidata za članstvo u EU, postaje velikosrpski, putinistički provizorijum, pun međunacionalnih tenzija! Direktni inspiratori takvog stanja su Dritan Abazović i njegova kombi partija maloumnika koji izdaju državnih interesa pravdaju idiotskom pričom o nekavom ’’građanskom konceptu’’.

Patološki lažov i izdajnička ološ

Demokratska partija socijalista (DPS) bila je juče prinuđena da uskrati podršku Vladi Dritana Abazovića, čime je dokazala da neće kalkulisati kada su u pitanju državni interesi.

Iako je još uvijek rano govoriti o kombinatorici koja će uslijediti kada je u pitanju eventualno glasanje za nepovjerenje Vladi, ili skraćenje mandata Skupštini, sada je postalo kristalno jasno da Abazović i njegova kombi partija lažnih evropejaca, radi na rušenju Crne Gore i zatiranju Crnogoraca, po planovima za izgradnju ’’srpskog sveta’’ koji su im dostavljeni iz Beograda sa žigom odobrenja Kremlja.

Dritan Abazović: Nije lako kad ti ga daju Vučić, Perić, Putin…

Abazović se pokazao kao patološki lažov i izdajnički ološ, kojem je laž postala uobičajeni način funkcionisanja, što je uostalom normalno s obzirom da je prihvatio velikosrpsku propagandnu matricu. Kakav je prevarant trenutno na čelu Vlade najbolje govori i okolnost da je Abazović juče najavio da će krenuti u konsultacije i dijalog o takozvanom ’’temeljnom ugovoru’’ i to nakon što je već usvojen! Ovu maloumnu drskost je neozbiljno i komentarisati.

Potrčko predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovi saradnici,  objavili su rat zapadnim ambasadama, pljunuli u lice preko 70 odsto građana koji budućnost Crne Gore vide u EU i otvorili vrata za kulminaciju nezapamćenih tenzija u Crnoj Gori! Jer ne treba zaboraviti da je ’’temeljnim ugovorom’’ koji je na prevaru usvojen prije nekoliko dana, nezadovoljan i veliki dio Srba u Crnoj Gori koji smatraju da je onakvim tekstom ’’pogažen amanet pokojnog Amfilohija Radovića’’.

Kada su u pitanju Crnogorci, plan koji po nalogu iz Beograda i Moskve, sprovodi džepni izdajnik je jasan – otrovnom, morbidnom propagandom najbrojniji narod u državi etiketirati kao kriminalce, nacionaliste i ekstremiste, staviti im žute trake i proglasiti ih za neprijatelje, jer se protive utapanju u hegemonistički projekat ’’srpski svet’’.

Abazović na klanjanju bajram-namaza u Ulcinju: Sebi je obezbijedio pravo na vjersku slobodu, dok Crnogorcima isto pravo uskraćuje i želi potpuno da ih marginalizuje

Jasno je da su Abazović i njegovi poslušni foteljaši iz URA-e, u stilu najgorih fašista Crnogorcima uskratili pravo na slobodu vjeroispovijesti favorizujući po nalogu Beograda i Moskve, takozvanu SPC – parapolitičku, obavještajno-bezbjednosnu, ratnohuškačku organizaciju odgovornu za sukobe i destabilizaciju regiona u posljednjih 30 godina.

I sve to radi dok su mu lažljiva, demagoška usta, puna priče o Evropskoj uniji i zapadnim vrijednostima.

Potrčko ”srpskog sveta”

Što se Zapada tiče – samo maloumnici u redovima zapadnih diplomata nijesu shvatili da je Abazović potrčko ’’srpskog sveta’’ koji radi na ’’ruski gas’’!

Dok Dritan pokušava da proda priču o borbi protiv ’’kriminala i korupcije’’, koju kao autistični psihopata manijakalno ponavlja kad god je uhavaćen u laži i mutljavinama, crnogorskoj javnosti uveliko postaju poznati monumentalni obrisi njegovih kriminalno-koruptivnih radnji.

Dritan i njegovi nalogodavci

Dovoljno je napomenuti da se tajno sastajao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u vilama ’’Bokeljka’’ i ’’Mir’’ i sada već bivšim, prvim operativcem srpske Bezbjednosno informativne agencije (BIA) Markom Parezanovićem, o čemu je portal Aktuelno više puta pisao.

Sa Parezanovićem je imao tajne sastanke na teritoriji Hercegovine. S obzirom da je Parezanović bio prvi operativac BIA-e i glavni ruski čovjek za zapadni Balkan koji je bio direktno povezan sa Sergejem Besedom, sada već bivšim načelnikom 5-og odjeljenja FSB-a, jasno je po čijim uputstvima Dritan forsira ovakvu destruktivnu političku priču.

Bratova klinika u zamjenu za crnogorske svetinje

Priča o klinici njegovog brata Džihana Abazovića u Beogradu je samo dio nečega što će u nerednim mjesecima eksplodirati kao veliki korupcionaško-veleizdajnički skandal.

’’Siniša Mali je, navodno, prošle godine za 3,7 miliona eura kupio tu zgradu BIGZ-a. Deo tog prostora namenjen je za otvaranje klinike čiji su suvlasnici Milica Đurđić, partnerka Ane Brnabić i Džihan Abazović, brat Dritana Abazovića”, objasnio je juče za Gradsku TV beogradski novinar Predrag Popović.

S obzirom da nlaogodavci ništa ne daju za džabe, priča o bratovoj klinici jasno implicira da je Abazović veliki dužnik Vučiću, pa njegove izdajničke aktivnosti na destrukciji države postaju mnogo logičnije. Vjerovatno će taj dug platiti crnogorskom teritorijom, svetinjama i grobovima naših predaka.

Ovaj otovoreni akt konflikta interesa i korupcije vezan za kliniku je, kako se spekuliše, samo ’’kap u moru’’ kada su u pitanju koruptivne radnje na relaciji Vučić-Abazović.

Portal Aktuelno prije mjesec je poslao mejl na adresu Abazovićevog kabineta sa pitanjem – koliko je novca kao pomoć za URA-u dobio od predsjednika Srbije prilikom tajnih posjeta Beogradu?

Odgovor još nije stigao, a ćutanje i negiranje ove okolnosti govori o tačnosti informacije, o čemu ćemo naknadno pisati.

Đilasova i Šolakova propaganda u službi izdajnika

S obzirom da je istina već isplivala i da je Abazović uhvaćen u kriminalnom aktu veleizdaje, u pomoć su mu pritekli takozvani drugosrbijanski propagandisti, na čelu sa Draganom Đilasom i Draganom Šolakom. U njihovom svježe kupljenom anticrnogorskom tabloidu, poznatom kao ”medijska mafija”, juče je objavljen propagandni uradak Šolakovih spin-djelatnika, koji je potpisao anonimni ’’novinar’’, čije ime je i nebitno jer potpisuje tuđi rad.

Direktor Vijesti Željko Ivanović i Dragan Đilas: Spašavaju Vučićev resurs jer im je plan za Crnu Goru isti?

Osim što je tim uratkom dokazano da i takozvana ’’druga’’, kao i ’’prva’’ Srbija imaju iste hegemonističke aspiracije prema Crnoj Gori, jasno je otkriven plan da se crnogorske patriote predstave kao ekstremisti i nacionalisti, samo zato  što žele da zaštite državu od utapanja u ’’srpski svet’’.

Dritan tom maloumnom pričom o crnogorskom nacionalizmu, preko naručene propagande, želi da deklariše sebe kao ’’gradžanina’’ i čovjeka koji se zalaže za EU put Crne Gore. U stvari je samo kriminalno-izdajnički saradnik ’’srpskog sveta’’ i najobičnija marioneta Beograda i Kremlja.

Bruka u Potočarima

O kakvom se pajacu i malicioznom licemjeru radi najbolje govori i to da je Abazović na čelu delegacije Vlade koja danas u Potočarima prisustvuje obilježavanju 27. godišnjice genocida u Srebrenici.

Ovaj jad i bijednik imao je obraza da ode u Srebrenicu i pored toga što zastupa interese istih onih mračinih političko-militarističkih krugova koji su odgovorni za najveći zločin na tlu Evrope od Drugog svjetskog rata.

Sa njima Dritan želi da potpiše ”temeljni ugovor” po svaku cijenu!

Ne zaboravimo da je organizacija sa kojom Abazović po cijenu sukoba želi da potpiše ugovor, direktno odgovorna za pripremu ideološko-duhovnog terena za genocid u Srebrenici.

Sjetimo se samo kađenja tenkova, blagosiljanja paravojnih formacija, praćenja Arkanovih ’’tigrova’’ ispred Cetinjskog manasitra, popova sa mitraljezom i lomljenja slavske pogače sa ratnim zločincima neposredno prije akta genocida!

E, interese takve organizacije, i političkih krugova koji iza nje stoje, zastupa Abazović koji je danas u Potočarima.

Ali odsustvo stida i ne treba da čudi jer je Abazović i prošle godine bio na komemoraciji genocida u Srebrenici, iako je svim silama branio bivšeg ministra, negatora genocida Vladimira Leposavića koji je i najodgovorniji za ovakav tekst takozvanog ’’temeljnog ugovora’’ sa SS!

Stoga je jasno da se ovdje radi o čovjeku koji je odavno izgubio moralni kompas i čije se političke aktivnosti zasnivaju na veleizdaji. Ova vlada hitno treba da bude smijenjena dok se još uvijek mogu kako-tako sanirati posljedice njene destrukcije.

Uredništvo Portala Aktuelno

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije