Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINA PLUŽINE I PETNJICA: Da ovu važnu kariku sjevera CG osnažimo i učinimo još privlačnijom

Published

on

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je 4. avgust građanima i rukovodstvu opština Plužine i Petinjica.

“Obilje hidropotencijala, zdravog poljoprivrednog zemljišta, kao i neodoljive prirodne ljepote ozbiljan su faktor privrednog razvoja i jak su osnov za pretvaranje opštine u jedinstvenu turističku destinaciju. Sve ovo neka nam je motiv više da svi zajednički doprinesemo da i ovu važnu kariku sjevera Crne Gore osnažimo i učinimo još privlačnijom za turiste i investitore”, navodi se u čestitki Krivokapića povodom Dana Opštine Plužine.

Istakao je da lokalna samouprava Plužina pred sobom ima brojne izazove.

“Najvažniji od njih je poboljšanje kvaliteta života njenih građana. Na tom putu Vlada Crne Gore uvijek i u svom punom kapacitetu stoji vam na raspolaganju“, navodi se u čestitki premijera.

U čestiki povodom Dana opštine Petnjica, Krivokapić je istakao da Petnjica služi za primjer svima po svom multinacionalnom i vjerskom suživotu.

“Po svom multinacionalnom i vjerskom suživotu, po svojoj građanskoj orijentaciji opština Petnjica služi za primjer svima. Njeno prirodno bogatstvo stvara pogodnu klimu za kvalitetnu valorizaciju najboljih resursa što nepogrešivo vodi ka privrednom rastu i boljitku. Sa značajnim investicijama u bolju infrastrukturnu povezanost i sektor poljoprivrede i ruralnog turizma zajednički radimo i radićemo na kreiranju sve boljih životnih uslova za građane Petnjice, vrijedne žitelje Bihorskog kraja”, piše Krivokapić.

“Lokalna samouprava pred sobom ima zadatak da ostane u prvim linijama borbe za progres i jači kvalitet života građana Petnjice. U ovom smislu koristim priliku da istaknem uvjeravanje da vam je na ovom putu Vlada Crne Gore iskreni partner“, navodi se u čestitki premijera.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije