Connect with us

Politika

Krivokapić: Inicijativu opozicije doživljavam kao politički marketing za izbore u Podgorici

Published

on

Inicijativu opozicije za glasanje o nepovjerenju Vladi doživljavam kao politički marketing za izbore u Podgorici, kazao je premijer Zdravko Krivokapić novinarima nakon današnje panel diskusije “Zapadni Balkan: Budućnost Evrope je naša zajednička agenda”.

On je kazao da je volja građana na izborima prošle godine bila uperena protiv bivšeg režima, i ocijenio da se Vlada suočava sa parlamentarnim ucjenama.

– Budućnost Crne Gore je zagarantovana reformskim pristupom i reformskim programima na kojima je Vlada radila danonoćno – kazao je Krivokapić.

On je istakao da su ostvarili izuzetne rezultate “u uslovima u kojima obitavamo”.

– Mi nismo imali kad da se bavimo marketingom. Mi smo se bavili unaprjeđenjem kvaliteta zivota. Crna Gora mora da funkcioniše po principu pogleda u budućnost. Ova vlada nudi viziju po kojoj je ta budućnost izvjesna – naveo je Krivokapić uz poruku da im je cilj da pobijede programi, a ne ljepota i harizmatičnost.

Na pitanje da li ima izgleda za sastanak parlamentarnom većinom budući da je Demokratski front kazao da je 10. decembar rok za dogovo o njihovoj inicijativi za formiranje nove vlade, Krivokapić odgovara:

– Oni su mene isključili iz tog procesa. Ta platforma nije meni upućena i ne idem ni u jednu kuću ukoliko me ne pozovu. Ja sam imao jedno rešenje 8+8+2, međutim problemi u Crnoj Gori su najčešće pojedinačni. Ako to prevaziđemo i malo žrtve iskažemo Crna Gora će biti mnogo bolja – rekao je premijer.

On je, upitan o slučaju KAP-a. koji je najavio postepeno ggašenej proizvodnje u elektrolizi, kazao da je cijena struje toliko prihvatljiva da nema privrednika kome se ne isplati da je koristi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije