Povežite se sa nama

Politika

Krivokapić: Inicijativu opozicije doživljavam kao politički marketing za izbore u Podgorici

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Inicijativu opozicije za glasanje o nepovjerenju Vladi doživljavam kao politički marketing za izbore u Podgorici, kazao je premijer Zdravko Krivokapić novinarima nakon današnje panel diskusije “Zapadni Balkan: Budućnost Evrope je naša zajednička agenda”.

On je kazao da je volja građana na izborima prošle godine bila uperena protiv bivšeg režima, i ocijenio da se Vlada suočava sa parlamentarnim ucjenama.

– Budućnost Crne Gore je zagarantovana reformskim pristupom i reformskim programima na kojima je Vlada radila danonoćno – kazao je Krivokapić.

On je istakao da su ostvarili izuzetne rezultate “u uslovima u kojima obitavamo”.

– Mi nismo imali kad da se bavimo marketingom. Mi smo se bavili unaprjeđenjem kvaliteta zivota. Crna Gora mora da funkcioniše po principu pogleda u budućnost. Ova vlada nudi viziju po kojoj je ta budućnost izvjesna – naveo je Krivokapić uz poruku da im je cilj da pobijede programi, a ne ljepota i harizmatičnost.

Na pitanje da li ima izgleda za sastanak parlamentarnom većinom budući da je Demokratski front kazao da je 10. decembar rok za dogovo o njihovoj inicijativi za formiranje nove vlade, Krivokapić odgovara:

– Oni su mene isključili iz tog procesa. Ta platforma nije meni upućena i ne idem ni u jednu kuću ukoliko me ne pozovu. Ja sam imao jedno rešenje 8+8+2, međutim problemi u Crnoj Gori su najčešće pojedinačni. Ako to prevaziđemo i malo žrtve iskažemo Crna Gora će biti mnogo bolja – rekao je premijer.

On je, upitan o slučaju KAP-a. koji je najavio postepeno ggašenej proizvodnje u elektrolizi, kazao da je cijena struje toliko prihvatljiva da nema privrednika kome se ne isplati da je koristi.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije