Connect with us

Politika

Krivokapić: Iza nas godina u kojoj je Crna Gora prvi put osjetila istinsku slobodu

Published

on

Iza nas je godina u kojoj je Crna Gora prvi put osjetila istinsku slobodu. Vlada je učinila sve da obezbijedi ekonomsku stabilnost, da podstakne reforme i dodatno učvrsti proevropski kurs Crne Gore – poručio je premijer Zdravko Krivokapić čestitajući građankama i građanima nastupajuću Novu godinu.

– Podrškom reformskim programima “Evropa sad” i “Crna Gora odmah”, te izglasavanjem Tužilačkog savjeta uspostavljeni su temelji za izgradnju kuće zdrave Crne Gore. Time je potvrđena velika pobjeda na izborima 30. avgusta prošle godine i iskazano neophodno zajedništvo za realizaciju reformskih projekata – istakao je Krivokapić.

Napokon će građani, kako je naglasio, imati motiva da se raduju i sa realnim optimizmom dočekaju narednu godinu.

– Budite uvjereni da dolazi vrijeme koje će donijeti bolji standard, pravdu, stabilnost i pomirenje. U tom novom duhu, želim vam puno sreće, radosti, zdravlja i ličnih uspjeha u novoj 2022. godini. Za građansku, evropsku, ekološku, solidarnu i zdravu Crnu Goru. Srećna nam nova 2022. godina – poručio je Krivokapić.

2 Comments

2 Komentara

  1. RIR

    31.12.2021. at 18:51

    …samo pripit čovjek može reći “da smo u CG osjetili istinsku slobodu “
    On ne vidi kakav je haos napravio za godinu dana…
    što je napravio od stabilne zemlje , neoprostivo je predati sakralne objekte dušmanskoj zemlji , napravio njegovom dirigentskoj palicom brutalnu silu slavnom CT, da bi ustoličio nedostojnog popa i “ ošporkao “ Prijesto Sv.PETRA CETINJSKOG /Crnogorskog /…

  2. Kuč

    02.01.2022. at 12:56

    Mrš ,fukaro klerofašistićka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije