Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ: Naša politička situacija bi i Živku Nikoliću bila čudo neviđeno

Published

on

Vanredni parlamentarni izbori u ovom trenutku ne bi odgovarali ni jednoj političkoj strukturi, kazao je u intervjuu za Javni servis, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić. Komentarišući brojne kritike na račun izvršne vlasti iz dijela vladajuće koalicije, poručuje da bi volio da se u parlamentu pokrene preispitivanje povjerenja vladi.

“Mi od septembra razmišljamo kako da na pravi način podjele svedemo na najmanju moguću mjeru. Mislim da je najbolje da Crna Gora krene putem Španije, koja je napravila jedan spomenik svim žrtvama i tako uspostavila simbol pomirenja koji će prihvatiti svi”, rekao je on.

Krivokapić je kazao i da bi Crna Gora trebalo da napravi spomenik svim žrtvama koji bi bio simbol pomirenja.

On je na konstataciju novinara da se dio javnosti u Crnoj Gori plaši mogućnosti izjednačavanja četničkog i partizanskog pokreta, pogotovo nakon nekih ideja o formiranju komisije za pomirenje i istinu, kazao da Srbija ima svoj način, a Crna Gora svoj.

Kada je posrijedi politička scena, smatra da vanredni izbori u ovom trenutku ne bi odgovarali nikome.

To je jedna čudna situacija. Ona je toliko čudna da ni Živko Nikolić ne bi mogao komentarisati nego kao Čudo neviđeno. Volio bih da neko od tih 27 poslanika stavi na dnevni red pitanje povjerenja Vladi da se to provjeri. Tačno je da bi se na taj način pokazala neprincipijelna koalicija DF-a i opozicije”, poručio je Krivokapić.

1 Comment

1 Komentar

  1. RIR

    12.07.2021. at 20:47

    Tako bi izgledalo njegovo pomirenje da se zahvali i cetnicima na doprinosu u NOB -u sa spomenikom-crnogorske svetinje drugoj državi i da radi na tome da spoji “dvije stare srpske države”Itd.Itd…TO je ona drugačija CG na koju treba da se naviknemo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije