Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ: Razmotriću sve inicijative za unapređenje rada Vlade iza kojih stoji najmanje 41 poslanik

Published

on

“Raduje me što se u okviru parlamentarne većine pokrenuo dijalog koji će rezultirati boljitkom za sve crnogorske građane i bržom integracijom naše zemlje u EU”, napisao je Krivokapić na Tviteru

Veoma pažljivo ću razmotriti sve nove inicijative i predloge za unapređenje rada Vlade, koje su došle i koje budu dolazile od predstavnika parlamentarne većine, i iza koga stoji najmanje 41 poslanik, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je istakao da je stava da je ekspertska vlada najbolji model za vođenje reformi i demokratske tranzicije, i to ne znači da eksperti u Vladi ne mogu biti predloženi od strane političkih partija.

“Raduje me što se u okviru parlamentarne većine pokrenuo dijalog koji će rezultirati boljitkom za sve crnogorske građane i bržom integracijom naše zemlje u EU”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Poručio je da će Vlada ostati privržena sporazumu koji su tri koaliciona lidera potpisala nakon 30. avgusta, “ali i borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, te vladavini prava, koja podrazumijeva hitne i neodložne promjene u pravosuđu i tužilaštvu”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije