Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Odluku o MA donijeli diletanti Spajić i Krivokapić

Published

on

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, pitao je zašto avioni Montenegro Airlinesa ne lete čitavo ovo vrijeme i ocijenio da je obustavljanje letova diletantska odluka Milojka Spajića Zdravka Krivokapića.

“Zašto su avioni prizemljeni i letovi ukinuti? Zašto nije uveden stečaj u MA? Zašto trenutno imamo dvije državne avio kompanije, a nemamo letove? Zašto ToMontenegro nije uzeo u najam tri Embrarera i Foker 100 od MA i nastavio da leti? Kako 2MNE može dobiti Operativnu licencu, ako nema avione? Zašto plaćanje iz budžeta za 2MNE nije nedozvoljena državna pomoć, a plaćanje MA jeste nedozvoljena državna pomoć?”, pita Medojević.

“Avioni morali da lete, a MA je trebalo organizaciono, finansijski, vlasnički i upravljački restrukturirati. Ali kad nam o tome odluku donosi ministar koji nikad u životu nije imao dodir sa javnim finasijama i privredom i njegov ekspert koji je prodavao avio karte u agenciji u Parizu”, navodi Medojević.

 

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Djurovucinic

    28.03.2021. at 00:38

    Medo svaki dan iznosiš konstatacije o neispravnom radu Vlade. Što to radiš,u tvojima rukama je odluka za vanredne izbore. Ovako jedno govoriš ,drugo radiš. Do kad će to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije