Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ PORUČIO: Protestima spriječiti izdaju i prevaru birača

Published

on

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević ocijenio je da se Demokratska partija socijalista (DPS) vratila u parlament da bi spasila, kako je kazao, neligitimnu Vladu Zdravka Krivokapića i nelegitimni parlament Alekse Bečića.

On je dodao da je ulica opcija ukoliko se ovako neodrživo stanje nastavi.

“Protesti su, naravno, demokratsko i legitimno sredstvo kojima se jedino može spriječiti ova neviđena izdaja i prevara birača i mi smo u DF-u svima dokazali i pokazali da smo uvijek spremni da branimo volju birača”, kazao je Medojević za Pobjedu, komentarišući povratak najjače opozicione partije u parlament.

Prema njegovim riječima, protesti su jedino rješenje ako “Bečić i Krivokapić nastave da vladaju uz pomoć DPS-a”.

“To bi bio svojevrsni državni puč i izdaja i prevara birača od 30. avgusta 2020. koji su glasali da se DPS režim demontira, lopovi pohapse i opljačkana imovina vrati državi, a ne da Demokrate i bivši vlasnici Vijesti vladaju sa DPS-om”, poručio je Medojević.

Lider Pokreta za promjene je podsjetio da je smjena ministra Vladimira Leposavića glasovima DPS-a, u političkom smislu, već predstavljala prelazak crvene linije od strane Krivokapića i Ure koja znači grubo kršenje volje birača.

Upitan o daljim koracima, lider Pokreta za promjene je kazao da je vrijeme da DF bude proaktivan i da pripremi demokratski odgovor na ovu koaliciju Demokrata, Ure i Krivokapića sa DPS i spriječe povratak DPS na vlast.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije