Connect with us

Politika

MILAČIĆA DVA SATA MALTRETIRALI NA GRANICI SA SRBIJOM: Dajko mu napakovao rektalni pretres!?

Published

on

Lider kombi partije Prava Crna Gora i izolovani poslanik u Skupštini Crne Gore Marko Milačić doživio je juče epsku neprijatnost na granici države koju je do skoro smatrao za bratsku – Srbije.

Kako saznaje portal Aktuelno iz izvora bliskih vrhu Milačićeve partije, lider Prave juče se automobilom sa svojom bliskom saradnicom Isidorom Krsmanović uputio ka Srbiji, ali je na graničnom prelazu Gostun doživio pravi pakao!

Milačić i njegova saputnica dva sata su zadržani na Gostunu gdje ih je granična policija tretirala nimalo prijateljski.

”Milačić i njegova saputnica krenuli su u Srbiju i iz nerazjašnjenih razloga zadržani su na granici. To je bilo jako neprijatno iskustvo za velikosrpskog plaćenika Milačića koji nije očekivao da će se prema njemu u Srbiji ophoditi kao prema poslanicima koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici”, rekli su naši izvori.

Marko Milačić kojeg je njegov brat po pameti Milivoje Katnić nazvao ”bazdigovno”: Da je zapalio NATO zastavu na Gostunu možda bi ga puštili u Srbiju bez mučenja?

Ističu da ne znaju tačan razlog zašto je Milačić zaustavljen ali da se spekuliše da je u sve ovo prste umješao njegov bivši prijatelj i stranački kolega Vladislav Dajković – Dajko Masni.

”Spekuliše se da je Milačić išao u Srbiju da spriječi gostovanje Dajka na TV Pink, što mu nije uspjelo. Takođe se spekuliše da je Dajko potegao svoje veze u BIA-i da bi spriječio Milačića da uđe u Srbiju. Čak se priča da je Milačić prošao kroz detaljan pretres koji je podrazumijevao i rektalnu obradu. Ali to je na nivou glasina”, kazali su naši izvori.

Kako su istakli, Milačića čak niko nije prepoznao i nijesu mu vjerovali da je poslanik, pa je on odlučio da pozove svoju suprugu Žanu Praščević kako bi sa pozicije generalnog sekretara odlazeće Vlade potvrdila njegov identitet.

”Međutim, njoj je telefon bio isključen, te se teška srca odlučio da pozove njenog zamjenika Nikolu Kandića, ali je i njemu bio isključen telefon. Tek nakon sat i po od rektalnog pretresa, javila se Nevenka Ćirović, konzul u Sremskim Karlovcima i saopštila da joj se čini da je to Marko, jer ga je poznala po Isidori Krsmanović”, navode naši izvori.

Bez obzira na razlog zadržavanja Milačića na granici, jasno je da je ovaj velikosrpski pripejd politički pajac izgubio naklonost Srbije, jer se prema njemu ophode kao prema crnogorskim poslanicima koji su glasali za Rezoluciju o zabrani negiranja genocida u Srebrenici.

Podsjetimo, ranije su na granici sa Srbijom zaustavljani Ervin Ibrahimović, Draginja Vuksanović- Stanković, Božena Jelušić, Suada Zoronjić i Damir Šehović.

Aktuelno

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije