Connect with us

Politika

MILATOVIĆ ČESTITAO PRAZNIK RADA: “Zalažem se za otvoren, dobronamjeran i konstruktivan dijalog između poslodavaca i radnika”

Published

on

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, je svim građanima i građankama Crne Gore čestitao Praznik rada 1. maj, i poručio da Vlada ulaže maksimalne napore da im pomogne i obezbijedi dostojanstven rad.

“Danas, kada proslavljamo 1. maj, 135 godina nakon radničkih protesta u Čikagu, svijet je suočen sa novim izazovima i najvećim padom ekonomije do sada”, naveo je Milatović.

Prema njegovim riječima, ovo je posebno izraženo u Crnoj Gore gdje ni u redovnim vremenima uslovi za poslovanje i rad nisu bili adekvatni.

“U godini socijalne pravde, Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne i građanima i privredi i tako koliko toliko sačuva životni standard i obezbijedi dostojanstven rad. Ovome u prilog govore paketi podrške koje je Vlada usvojila za pomoć građanima i privredi”, istakao je ministar ekonomskog razvoja.

 

Kako dodaje, zalaže se za otvoren, dobronamjeran i konstruktivan dijalog između poslodavaca i radnika.

“Sa željom da zajedno nastavimo da gradimo pravednu i ekonomski snažnu Crnu Goru, svim građankama i građanima čestitam Praznik rada, 1. maj”, napisao je Milatović na Twitter-u.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije