Connect with us

Politika

PATOLOŠKA TEŽNJA ZA OSVETOM: ‘’Budala’’ ne može više da izdrži teret istine, pa prijeti TUŽBOM i daje prostor botovima da pljuju portal Aktueno!

Published

on

Mlohavi izbljuvak salonskog neoliberalizma, ekonomski ekspert u pokušaju, kolumnista reketaškog tabloida V(ij)esti i odlazeći ministar za ekonomski razvoj Jakov Milatović koji je za godinu i četiri mjeseca svojim aktivnostima ukopao Crnu Goru,  u neđelju je putem Twittera najavio da će ”pokrenuti sudski postupak” protiv portala Aktuelno.

Kao razlog za navodnu tužbu mlohavi Džejkob ili kako je u narodu poznat ”Budala’’, najavio je tužbu zbog teksta koji smo u nedjelju objavili, a tiče se zloupotrebe službenih vozila od strane bivše vlasti.

U tekstu se navodi da je ispred Instituta Igalo gdje se održavao maskenbal povodom Praznika mimoze, uslikan automobil ANB kojim je Milatović navodno došao na događaj, što je objavljeno na Twitteru.

Milatović kao i ranije nije ponudio nijedan dokaz kojim automobilom je išao u Herceg Novi i umjesto dokaza počao je da prijeti tužbom portalu Aktuelno zbog prenošenja statusa sa društvenih mreža.

Džejkobu želimo svu sreću u predstojećem sudskom postupku: Vidimo se na sudu!

Međutim, jasno je da Milatović tužbu protiv portala Aktuelno nije najavio zbog ovog teksta, jer smo do sad objavili desetine, ako ne i stotine tekstova vezanih za zloupotrebe državnih resursa od strane odlazeće lopovsko-diletantske vlasti zatucanih vjerskih fanatika.

Targetiranje portala Aktuelno i pozivanje na gašenje!

Kada analiziramo sadržaj Milatovićevog tvita i komentare koji su internet botovi odlazeće vlasti bliski njemu i njegovom budućem partijskom kolegi, intimnom prijatelju Milojku Spajiću objavili, postaje jasno da je odlazeći ministar postavio tvit da će nas tužiti da bi na bestidan i brutalan način targetirao portal Aktuelno. Posebno je interesantno što je navodno proevropski ministar Milatović, osim što je napao kritički orjentisan medij, dao priliku njemu bliskim neiživljenim idiotima za tastaturom da šire govor mržnje i pozivaju na gašenje naše medijske kuće.

Milojko Spajić i Jakov Milatović: Da li su upregli zajedničke botovske snage da pljuju po portalu Aktuelno?

Podsjetimo, portal Aktuelno već duže od godinu je na meti upravo onih koji nemaju širinu da prihvate kritiku ili drugačiji stav, a tužbe i prijetnje dobijamo svako malo od klike čijim hegemonističkim, podlim planovima smo smetnja.

Milatović se pridružio baš toj kliki neiživljenika i upravo komentari koji se nalaze ispod njegovog tvita su školski primjer govora mržnje i poziva na novi linč redakacije portala Aktuelno! Zbog svega ovoga nadležnim organima biće dostavljene sve nove prijetnje, uz zahtjev da se provjeri uloga Milatovića u stvaranju atmosfere linča usmjerenog ka našoj medijskoj kući.

Ovom prilikom donosimo tvitove uvreda i prijetnji da bi čitaoci prosudili da li je cilj Milatovića bio da najavi tužbu, ili da se njegov post pretvori u rasadnik govora mržnje usmjeren ka portalu Aktuelno.

  

Kolumnista Vijesti po ugledu na svoje pajtaše

Zaista je sramno da ministar na ovaj način targetira kritički mediji. Ali olakšavajuća okolnost za Milatovića je to što je njegova degenerisana vlada pala pa je dokon, jer ne mora da misli što će da radi kad za dva mjeseca pristignu svi računi za kolaps koji će nastupiti kad zaživi prevara zvana ”Evropa sad’’.

Osim što bi dokonost mogla da bude stimulans Milatoviću da najavi tužbu protiv naše medijske kuće, motive za taj potez treba tražiti i u njegovoj vezi sa medijskim reketašima iz provladinog koncerna Vijesti gdje je prepoznat kao povremeni kolumnista još od 2017. godine.

Podsjetimo ovaj koncern poznat kao ,,medijska mafija’’ podnio je preko 20 tužbi protiv portala Aktuelno u posljednje dvije godine sa namjerom da ugasi medij koji je prepoznat kao najveći kritičar, sada već bivše vlasti čija je jedna od glavnih perjanica bio i pogubljeni Milatović.

Ipak sve tužbe ”medijskog ganga’’ i subverzija korumpiranih sudova nijesu uspjele da ućutkaju glas istine, i portal Aktuelno je dao nemjerljivi doprinos padu vlade, što je sigurno zaboljelo ”eksperta” Džejkoba.

Nije mu ni čudo što je ”pukao”

Međutim, razlog što je Milatović najavio tužbu prije svega treba tražiti u pisanju portala Aktuelno koji je precizno dijagnostifikovao brljotine sada već bivšeg ministra u tekstovima kao što su ”POLITIČKI POKOJNICI NA OTVARANJU K7: Licemjeri skupljaju jeftine poene na projektu koji su htjeli da unište!’’”Svako vrijeme iznjedri poneku budalu’’, i mnogim drugima.

Džejkoba boli istina

Ako analiziramo sadržaj makar ova dva, od mnoštva tekstova koje smo posvetili ovom diletantu zalutalom na ministarsku poziciju, shvatićemo da je prijetnja Milatovića tužbom samo patološka težnja za osvetom jer smo demaskirali njegovu nesposobnost i sklonost ka jeftinim šibicarskim trikovima.

Da ne bi ostali nedorečeni, Milatovićevim ”stručnim’’ referencama ćemo se baviti u posebnom tekstu koji ćemo objaviti sjutra, jer zbog obimnog materijala ovom prilikom nijesmo u mogućnosti da pišemo o tom segmentu njegove ”slojevite’’ ličnosti.

Istražiti Milatovićeve malverzacije

Portal Aktuelno je svjestan da je Milatović neiskusan političar pa i neopjevani diletant što je potvrđeno time što odlazeća Vlada kojoj pripada ima najmanje povjerenje od svih institucija u istoriji Crne Gore.

Ali to ga neće abolirati od odgovornosti, jer Milatović mora da bude svjestan da će osim optužbe za targetiranje slobodnih medija, pod provjerom biti sva dokumenta i zaposlenja koja su sprovođena u resoru za koji je bio nadležan.

Portal Aktuelno baviće se i time u narednom periodu.

I na kraju, moramo postaviti pitanje Milatoviću: Da li si se u nedjelju veče vraćao sa Žabljaka službenim automobilom sa partijskog skupa Demokrata?

Uz dobronamjerni savjet – Milatoviću, isključi strobove kada koristiš službeni automobil!

Uredništvo portala Aktuelno

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije