Povežite se sa nama

Politika

POJEDINAČNI SASTANCI S PREMIJEROM ZAKAZANI ZA SJUTRA U VLADI: Krivokapić pozvao parlamentarnu većinu na konsultacije o budžetu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ivanović, Konatar i Milačić potvrdili “Vijestima” da će doći na konsultacije, Lekić odbio premijerov poziv

Premijer Zdravko Krivokapić pozvao je danas predstavnike parlamentarne većine na konsultacije o predlogu budžeta i budućoj saradnji – saznaju “Vijesti”. Pojedinačni sastanci s predstavnicima skupštinske većine zakazani su za sjutra u zgradi Vlade.

Poslanici Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Prave Crne Gore, Dragan Ivanović, Miloš Konatar i Marko Milačić, potvrdili su “Vijestima” da će doći na konsultacije, dok je poslanik Demosa Miodrag Lekić odbio premijerov poziv.

Krivokapić je prošle sedmice, govoreći o predlogu budžeta, kazao da ne može da shvati da postoji poslanik “koji može glasati protiv interesa građana”.

“Ono što se danima može vidjeti, govori o pokušaju da se učini da budžet ne funkcioniše… Svako prekrajanje budžeta, u bilo kom smislu, remeti osnovni koncept ekonomskog razmišljanja. Budžet je projektovan s minimalnim deficitom koji je održiv, a to je 3,8 odsto. Sve drugo remeti taj balans. Taj koji radi to u ovom trenutku, ne misli dobro građaninu”, poručio je on.

Premijer je, između ostalog, rekao i da nema bolje namjere za Crnu Goru od dva Vladina programa – “Evropa sad” i “Crna Gora odmah”.

“Ako neko ponudi drugi program koji je bolji od ovoga, a moguće ga je realizovati, saglasan sam s njim”, istakao je Krivokapić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije