Connect with us

Politika

POKUŠAJ POLITIČKE KORUPCIJE: Krivokapić i Bečić u septembru namjeravali da PREKROJE IZBORNU VOLJU, ali su ih manjine odbile

Published

on

Krivokapić i Bečić su na taj način prvi pokušali sa političkom korupcijom i prekrajanjem izborne volje građana, a upravo njih dvojica posljednjih dana drže demagoške i moralne tirade o nekakvoj kupovini poslanika i poništavanju rezultata izbora od 30. avgusta 2020. godine

Premijer Zdravko Krivokapić tokom septembra pokušao je da prekroji izbornu volju građana Crne Gore, jer je namjeravao da u vlast uvede stranke manjine, a da iz Vlade ukloni pokret URA! Za taj plan Krivokapića znao je prema saznanjima portala i predsjednik Skupštine i lider Demokrata Aleksa Bečić.

Krivokapić i Bečić su na taj način prvi pokušali sa “političkom korupcijom” i “prekrajanjem izborne volje građana”, a upravo njih dvojica posljednjih dana drže demagoške i moralne tirade o nekakvoj kupovini poslanika i poništavanju rezultata izbora od 30. avgusta 2020. godine.

Kako saznajemo, Krivokapić je namjeravao da manjinama ponudi mjesto vicepremijera kao i brojne druge funkcije po dubini, samo da bi postali dio izvršne vlasti.

-Time je Krivokapić želio da dokaže snagu Abazoviću odnosno da ga može zamijeniti kada hoće, jer su ga događaji nakon Cetinja naljutili pošto nije mogao da sprovede smjenu ministra Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina koji su se protivili da ustoličenje bude na Cetinju – navodi naš izvor.

Da je ponude bilo potvrdio je i predsjednik Albanske alternative, Nik Đeljošaj, nakon potpisivanja Memoranduma o saradnji između Građanskog pokreta (GP) URA, Socijalističke narodne partije (SNP), Saveza građana CIVIS, Bošnjačke stranke, Albanske alternative, Force i Demokratske partije.

– Bilo je ponuda da manjinske partije uđu u Vladu nakon dešavanja na Cetinju. Imali smo poziv za razgovor u Vladi. Nuđeni su nam brda i doline. Razumijemo toliko politiku, da je to bio njihov poziv da manjinske partije budu zamjena za URA. Imamo naš koncept i ne vidimo sebe kao zamjenu ni za koga, već kao partnera za one koji iskreno sarađuju s nama. Imali smo sastanak u Vladi. Nama je rečeno da iza tih ponuda stoji parlamentarna većina – rekao je Đeljošaj.

I lider Force, Genci Nimanbegu, kazao je da je sigurno bilo ponuda za učešće u Vladi.

Dakle, Krivokapić i Bečić su prvi koji su iz nove vlasti pokušali da se bave političkom korupcijom, tako da njihova dalja obraćanja na ovu temu apsolutno nijesu relevatna!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije