Connect with us

Politika

PREMIJER ZNA KAKO: Ako vam nude pare – uzmite, a glasajte za najbolje

Published

on

Sloboda koja se desila u Crnoj Gori mora na svim izborima da znači slobodan, a ne siguran glas, bez obzira od koje političke strukture dolazi, poručio je premijer Zdravko Krivokapić, nakon sjednice Vlade na Cetinju.

“U Nikšiću imamo različite priče. Nema priča, nego ako vam neko građani Nikšića, nudi pare uzmite ih, a glasajte za najbolje. Ti najbolji sigurno nisu oni koji su do sada, do 30. avgusta bili na vlasti, to nisu oni”, poručio je Krivokapić.

Ostaviti državu u ovakvom stanju, kako je kazao premijer, može samo neko ko je razmišljao o ličnom interesu.

“To nije Crna Gora, to nije tradicionalna Crna Gora, mi želimo da sve to promijenimo. Ovo je novi početak za bolju Crnu Goru”, kazao je Krivokapić.

Premijer je kazao i da je najvjerovatnije tačno da je veliki dio dokumentacije od 2016. do 2020. uništen.

“Zamolio bih nadležne organe, a prvenstveno tužilaštvo, da rade svoj posao efektivno i efikasno i na osnovu činjenica, ni po babu ni po stričevima”, poručio je Krivokapić.

Pozvao je sve državne organe da odgovorno i blagovremeno rade svoj posao. On je kazao da imaju saznja da tužilaštvo nije reagovalo u nekim slučajevima pranja novca i utaje poreza.

Cilj Vlade je i da, kako kaže, rade transparentno, a kaže i da će sve biti definisano na javnim konkursima.

“Konkurs je mjera za svakoga ko se prijavi i birani će biti najbolji, a ne kao do sada najposlušniji i onaj ko pripada nekoj partiji. Tako ćemo preobraziti Crnu Goru”, poručio je Krivokapić.

1 Comment

1 Komentar

  1. Pingback: KONJEVIĆ: Premijer poziva Nikšićane da budu dio političke korupcije – Portal Luca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije