Povežite se sa nama

Politika

Profesor konvertitstva i partijskog zapošljavanja!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Slučaj nezakonitog zapošljavanja zamjenika direktora Aerodroma Crne Gore Petra Radulovića, inače sina funkcionera i poslanika PzP-a Branka Radulovića, i dalje izaziva kontroverze u javnosti.

Bivša savjetnica direktora Aerodroma Crne Gore Biljana Knežević uputila je juče reagovanje u kom navodi da su napadi na nju očekivani jer je podnijela prijavu zbog nezakonitog zapošljavanja Radulovića.

Podsjetimo u periodu od 2014. do 2017. godine Petar Radulović nije bio zaposlen odnosno za njega nije uplaćivano obavezno socijalno osiguranje, ali bez obzira na to on je upravo tu falsifikovanu potvrdu priložio prilikom stupanja na dužnost zamjenika direktora Aerodroma Crne Gore.

Ovakav odnos Radulovića juniora, koji je falsifikovanjem i muljanjem dobio položaj u državnoj službi i ne treba da čudi s obzirom da je njegov otac potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović poznat kao majstor konvertitstva i oportunizma.

Urlao na druge, a pozapošljavao pola familije

Radulović stariji je godinama kao opozicionar u Skupštini  urlikao o partijskom zapošljavanju bivše vlasti, prozivajući gotovo svakoga i dijeleći moralne pridike, ali kad se on dokopao vlasti ”okrenuo je ploču” i ”uhljebio” u državnu upravu pola familije.

Korica za udžbenik o partijskom zapošljavanju

Branko Radulović, osim što je čuven po sumanutim javnim nastupima, nakon izbora je postao poznat kao sinonom za partijsko zapošljavanje članova porodice – njegova ćerka Ljiljana Radulović nakon parlamentarnih izbora postala direktorka KBC-a, dok je sin Petar postao zamjenik direktora Aerodroma Crne Gore.

Da ne bi bilo razmirica u porodici Brankovog sina, Lola Radulović, snaha potpredsjednika Pokreta za promjene, dobila je posao u Skupštini Crne Gore.  Supruga Petra Radulovića, je zapošljena kao sekretarica u kabinetu potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak.

Prije toga toga, Radulović je i nevjenčanu suprugu Branku Bošnjak, ubacio za potpredsjednicu Skupštine Crne Gore. Moramo se saglasiti – zaista impozantan učinak!

Konvertit s dna kace

Osim što je poznat kao mag partijskog zapošljavanja članova familije, Radulović senior poznat je i kao konvertit.

On je funkcioner ekstremnog velikosrpskog, klerofašističkog saveza Demokratski front i glasao je za izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti kojim se legalizovala pljačka crnogorske imovine od strane SPC.

To je uradio iako je nekad bio, ne samo vjernik Crnogorske pravoslavne crkve, već i predsjednik Crkvene opštine CPC Podgorica!

Na slici s lijeva na desno stoje: Savo Jablan, poslanik LSCG, prof. Dr Vojislav P. Nikčević, prof. Milorad-Taki Latković, sekretar CPC, Milenko Stefanovic, bivši crnogorski diplomata, Bojan Bojović, đakon CPC, mitropolit CPC Mihailo, tadašnji monah CPC Jelisej Lalatović i predsjednik crkvenog odbora CPC u Podgorici Branko Radulović

Nekadašnji liberal je, po svemu sudeći, postao veliki ljubitelj Srpske pravoslavne crkve, zaštitnik njenih interesa u Crnoj Gori, izvršilac naloga SPC i čuvar amaneta pokojnog čelnika svetosavske sekte Amfilohija Radovića.

Pitanje je kako je Radulović, koji kaže da je duboko utemeljen u vjeri, i nekad rame uz rame sa mitropolitom Mihailom završio na strani neočetnika i svetosavaca? Takođe je velika misterija kako je čovjek koji je sumanuto optuživao svakoga za partijsko zapošljavanje, sada ogrezao u nepotizmu i pozapošljavao pola rodbine!?

Jednom riječju – profesor konvertitstva, licemjerja i partijskog zapošljavanja.

Aktuelno

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije