Connect with us

Politika

SASTANAK U VLADI: Niko nije jači od države i pravnog sistema

Published

on

Niko nije jači od države, a odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka, poručeno je sa sastanka predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića sa predstavnicima parlamentarne većine. Kako je saopšteno iz Vlade, na sastanku je razgovarano o aktuelnim dešavanjima u zemlji

“Na sastanku je konstatovano da imaju jedinstven stav o neophodnosti smirivanja aktuelne političke situacije uz poštovanje Ustava i zakona Crne Gore. Sa sastanka je poslata jedinstvena poruka da niko nije jači od države i da odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka”, saopšteno je iz Vlade.

U zajedničkom saopštenju premijera i predstavnika parlamentarne većine, ističe se da „ko nije spreman da istraje na tom putu nije ni dostojan povjerenja koje su nam dali građani 30. avgusta 2020. godine“.

Foto: gov.me Foto: gov.me

Sastanku su pored premijera Krivokapića, prisustvovali Slaven Radunović iz DF-a, Momo Koprivica iz Demokratske Crne Gore, Miloš Konatar iz GP URA, Branko Radulović iz PZP-a, Dragan Ivanović iz SNP-a, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore i Srđan Pavićević iz CIVIS-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije