Connect with us

Politika

SEKS I GRAD – DRITANOVA VERZIJA: Ku*ac na biciklu u Velikoj jabuci

Published

on

Piše: Balša Knežević

Nepopravljivo iskompleksirana hodajuća, kudravo-masna, napaljena politička bruka, koja obavlja funkciju premijera u tehničkom mandatu Dritan Abazović ovih dana je pušten sa lanca i slobodno se iživljava po Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

Patološki lažov i najveći veleizdajnik, možda u cijeloj crnogorskoj istoriji u svom prepoznatljivom stilu, dok šeta po SAD, bruka državu i svakog poštenog građanina Crne Gore megalomansko-manijakalnim ponašanjem u kombinaciji sa divljajućim seksualnim frustracijama koje je potiskivao još od tinejdžerskih dana.

Gost ”srpskog sveta” u SAD

Sa ispoljavanjem megalomanije počeo je već kada je krenuo u SAD, jer je napaljeni Dritan u tehničkom mandatu poveo gotovo cijeli kabinet u desetodnevnu posjetu Sjedinjenim Američkim Državama i to na dva događaja: konferenciju pod nazivom ,,Sloboda medija“ u Vašingtonu i na zasijedanje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Kako su mu pobrojali njegovi prijatelji iz ”medijskog ganga”, oko njega je bilo nekih desetak savjetnika, što u njegovoj megalomanskoj percepciji sopstvenog ega  i nije neka brojka.

Ako je iko postavio pitanje, odakle se rashodovani politički resurs Dritan uopšte našao u Americi, ubrzo je postalo jasno da je njegovu posjetu ”završio” lobi ”srpskog sveta”, koji je u veoma dobrim odnosima sa određenim interesnim grupama, bliskim bivšem desničarskom režimu Donalda Trampa.

Uh, kad me vide pi*ke po Podgorici kako sjedim u Njujork…

Da je Abazović gost ”srpskog sveta” u SAD ofirali su ga prije svega novinari, odnosno mediji koji su se sažaili i ponudili mu intervju.

Rashodovani tehnički premijer je prvo izvisio kao govornik na TLN konferenciji o slobodi medija. To je bilo i očekivano jer bi njegovo pojavljivanje kao govornika na konferenciji o slobodi medija bilo kao da se Hitler, Staljin ili Putin pojave kao govornici na konferenciji o ljudskim pravima i slobodama!

”Renomirani mediji” za tehničkog Dritana

Nakon tog poniženja, lobisti ”srpskog sveta” morali su svom resursu da nađu neku vrstu izlazne taktike, pa su mu obezbijedili intervju za krajnje ”renomirani” medij ”Pavlovic Today”. Da bi čitaocima bilo jasnije o kakvom se kalibru ”medijske kuće” radi, treba istaći da je osnivač, urednik i jedini novinar tog ”medija” Ksenija Pavlović – Srpkinja, obožavateljka Aleksandra Vučića, vatrena pobornica Donalda Trampa i antivakserka koja podržava odluku Novaka Đokovića da se ne vakciniše! Ukratko, Dritan je dao intervju za medijsku zastupnicu ”srpskog sveta” u SAD.

Dritan sa redakcijom ”Pavlovic Today”: Mala znaš’i da sam ja premijer…

Da stvari budu još gore po nesretnog Dritana, dao je intervju i za famozni ”Washington Examiner”, čija je uređivačka politika bliska Kju Kluks Klanu, i ” White supremacy” ideologiji.

O tome govori i podatak da je taj list ekstremno pro-trampovski, ismijava Demokrate i Bajdena, politiku borbe protiv klimatskih promjena, zastupa stav da su oni koji se zalažu za pravo na abortus satanisti i širi fobiju protiv migranata.

Čudo kako ga njegov prijatelj i jedan od političkih tvoraca URA-e, Željko Ivanović nije podučio da ne daje intervjue za opskurne, ravnozemljaško-desničarske novinare bliske lobistima ”srpskog sveta”, kada su se u Vašingtonu sreli na dodjeli nagrada medijskim poslenicima iz cijelog svijeta?

Mada možda je njegov prijatelj iz ”medijskog ganga” bio previše zauzet brojanjem savjetnika koje je rashodovani Jebaz poveo na ekskurziju u SAD, o čemu svjedoči i tekst koji je izašao u štampanom nusproizvodu medijskog reketiranja. Ali ruku na srce, pomenuti mediji su baš po standardima tehničkog premijera koji je uveliko ofiran kao kupljena podguzna muva i aparatčik srpskog diktatora Aleksandra Vučića, ”srpskog sveta” i nezvaničnog Kremlja.

Ko zna – možda Pavlovićkoj ili Examineru dodijeli neki ”laureat” jer mu je, kako je priznao na Tvitteru  ,,veliko zadovoljstvo bilo prisustvovati dodjeli ‘laureata’ najboljim novinarima iz cijelog svijeta“.

Uoči razliku

Romansa sa šefom

Kada su u pitanju bilateralni susreti Abazović je briljirao i u tom segmentu – obavio je jedan, ALI VREDAN! Sastao se sa svojim nalogodavcem Vučićem koji ga je, čini se, ipak gledao sa gađenjem i prezirom kakav može da ima samo nalogodavac prema rashodovanom slugi… Ili porno glumac prema upotrebljenom prezervativu…

Bio je tu i sastanak sa specijalnim izaslanikom SAD-a za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom u Stejt departmentu. Eskobar je kudravog srpsko-ruskog špijuna tom prilikom držao za muda, dok se nije uvjerio da svojim saradnicima iz kombi-partije URA neće proslijediti Vučićev nalog da prihvate savez sa putinofilskim, velikosrpskim neočetnicima iz DF-a.

Eskobarov ”mudohvat” je moguće jedina pozitivna stvar koja je proizašla iz ove posjete, jer je onemogućila napaljenog morona da do kraja zasere stvari podrškom vladi koja bi bila gora od dvije prethodne zajedno!

”Aj’ sad se nasmij malo da ne vide da sam te tukao”

”Seks i Dritan”

Propali premijer je najbolje ostavio za kraj, odnosno Njujork, jer kraj posjete još nije došao i ko zna što još može da učini za ovih par dana.  Na otvaranje Generalne skupštine UN-a Abazović je došao biciklom.

Novinar koji već 30 godina živi u SAD Ivica Puljić najbolje je prokomentarisao ovaj kuriozitet kompleksa i neukusa:

“Kao novinar pratim generalnu skupštinu UN-a 27 godina i nikad veću glupost nisam vidio, uključujući kada je Gadafi tražio da postavi šator u Central parku. Agenti Secret Service-a, koji, po zakonu, štite Dritana Abazovića u Americi, sigurno su mu se nekoliko puta sjetili majke”, napisao je Puljić na Twitteru.

S obzirom da ”zeleni” premijer preferira visokooktanske glisere, i da ga niko nije nikad vidio da prismrdi biciklu u Crnoj Gori, ostaje nejasno zašto se odlučio na ovakav krajnje populistički, ali prije svega tragikomični potez!?

Spekuliše se da mu je neko od domaćina rekao da Njujorčanke vole muškarce na biciklu, a tehnički premijer koji je sklon, kako to on formuliše – ”napadanju pi*aka”, nije mnogo razmišljao o daljoj taktici. Kako se zatim spekuliše, čak je u Njujorku, u duhu njegove omiljene serije ”Seks i grad”, sa kim god se sreo skretao priču ka muško-ženskim odnosima, odnosno kako on voli da kaže ”barenju riba”.

”Đe ste pi*ke stig’o Dritan!”

Stoga se sigurno dok je vozio biciklo osjećao kao Sara Džesika Parker u danima najveće slave.

Međutim, domaća javnost dok ga je posmatrala kako vozi bicikl, nije sigurno razmišljala o Velikoj jabuci, seriji ”Seks i grad” i čuvenoj američkoj glumici. Već se sigurno u čudu prisjećala kultne scene iz čuvenog hita jugoslovenske kinematografije – ”Crnog bombardera” i dijaloga između Petra Božovića i Dragana Bjelogrlića.

– Ne zaboravi da sam ja duh koji hoda.

– Ma ti si ku*ac na biciklu, a ne duh koji hoda!  

1 Comment

1 Komentar

  1. Fan Coil

    25.09.2022. at 11:23

    E što bi ovako za Mila pisao, i što bi smio da napišeš,a śeti se koliko je Milaš zla nanio Crnoj Gori,i koliko je tvojih kolega poubijao,zaplašio,ućutkao,…lako je malog Dritka ovako srozavati,no ćuti kad hrabrosti (ni časti) nemaš ! ! !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije