Connect with us

Politika

Stara Garda LSCG: Ušuškana platama i privilegijama poslanica DPS-a Vuković neka zaobiđe Staru Gardu u najširem mogućem luku

Published

on

Stara Garda LSCG reagovala je danas na svojoj zvaničnoj FB stranici saopštenjem, povodom prazničnog intervjua poslanice DPS-a Aleksandre Vuković. Njihovo reagovanje prenosimo integralno:

U novogodišnje praznične dane ušli smo sa intervjuom Aleksandre Vuković, poslanice DPS-a! U svom patriotskom orga*mu, ona je u istom izjavila da je ponašanje Stare Garde LSCG odraz političkog sebičluka i nezrelosti, pa čak i nedoraslosti za vođenjem politike! Ispod svakog nivoa nam je da jednoj ženi kažemo da ne govori istinu! A sva istina leži u tome da mi nećemo da opslužujemo njenog junaka sa Gazimestana, kao što to radi ona!

Trebala je od njega braniti našu otetu imovinu, naša pokradena društvena i privredna dobra, jer je i to Crna Gora! U današnje vrijeme najlakše je biti Aleksandra, štoviše, njima se ne zna broja, dok Stara Garda LSCG može biti samo jedna! Njen dežurni patriotizam ušuškan je poslaničkom platom, privilegijama i svim mogućim nedosljednostima! A naša ljubav prema Crnoj Gori je čistog srca! A to znači – nula eura!

Kao mezimica svog predsjednika, ubuduće, svoje prljave dnevnice neka odrađuje na nekom drugom mjestu! Ima mnogo načina da zadovolji svog predsjednika i bez spominjanja našeg imena! Staru Gardu LSCG neka zaobiđe u najširem mogućem luku! Iskreno, mi smo ponosni što su članice Stare Garde LSCG sušta suprotnost od pomenute poslanice DPS-a! Iz tih razloga iskoristićemo ovu priliku i iskazati veliki respekt našim Milenama, Anama, Nikoletama, Jovanama, Tanjama, Vesnama, Marijama, Suzanama, Snežanama…

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    05.01.2022. at 17:58

    Stara garda LSCG,MAKSIMALNO LIBERALNO NEGO STO! E bas ste u duhu starog, epskog, zaledjenog LSCG, odgovorili Aleksandrama iz DPS. One ususkane u strasnim platama, a Stara garda LSCG zarobljena u svoju gusto spletenu cauru odbrane drustvenog i privrednog dobra CG sa svega nula eura, bljuje vatru prostakluka na svakoga kome se ne svidja njihova rabota. Odmah poslije izbora u Cetinju, osuli su paljbu na gradjanke i gradjane Cetinja koji nijesu glasali za njih, pa onda decidno na poziv Djuraskovica, odgovorili da nece ni po koju cijenu sa partijom junaka sa Gazimestana koja opeljesi CG dok su oni ka to branili u CG, pa sad Aleksandre ususkane platama zasuse salvama prostakluka i gadluka, a sve u slavu svoje velicine i cistote. I Aleksandra, u pravu je Stara garda LSCG. Zaobilazite ih u beskrajno sirokom luku. Hiljade odanih patriota Crne Gore, koji su goreli sa LSCG za Crnu Goru, to vec odavno rade, oslobodjeni od lideropoklonstva karakteristicnog za Staru gardu LSCG, a pogubnog za Crnu Goru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije