Connect with us

Politika

U PODGORICI: Dio bivših članova BS pristupio GP URA

Published

on

Veći broj članova Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Podgorici pristupilo je juče i zvanično Građanskom pokretu URA, saopšteno je danas iz Medijskog tima URE.

Kako je saopšteno iz GP URA oni su kazali da su se razlozi njihovog napuštanja Bošnjačke stranke mogli čuti u prethodnim danima od bivšeg potpredsjednika odbora BS-a u Podgorici Kemala Grbovića ali i od ostalih članova i funkcionera koji su napustili Bošnjačku stranku.

Bivši članovi BS-a dodaju da je BS izgubio svoja izvorna načela i da je rukovodstvo te partije u potpunosti privatizovalo stranku koristeći je da zadovolje svoje lične interese.

“GP URA smo izabrali jer baštini suštinske građanske i evropske vrijednosti. Želimo da damo svoj doprinos i snagu reformama koju su započete. Želimo Crnu Goru jednaku za sve njene ljude, Crnu Goru na temeljima antifašizma, građansku, evropsku i ekološku. Znamo da URA okuplja sve one koji se iskreno bore za napredak Crne Gore sa željom da ona bude sljedeća članica EU”, istakli su novi članovi URE.

Kako je saopšteno iz GP URA, oni su naglasili da je sljedeća godina izborna godina u glavnom gradu i da će pomoći da URA napravi najbolji mogući rezultat na tim izborima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije