Connect with us

Politika

URA POSLANICIMA DPS-A: Dok su vaši šefovi potkradali građane i državu, mi radimo na pomirenju i napretku

Published

on

Iz Građanskog pokreta URA poručili poslanicima DPS-a da se vrate na sjednice Skupštine i odgovorno se odnose prema građanima koji su im ukazali povjerenje

Građanski pokret URA saopštio je da je današnja pres konferencija poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) o rezultatima Vlade za 200 dana, na kojoj su se “posebno okomili na URU”, veliki podsticaj za nastavak reformske politike te partije i svega tek započetog u procesu korjenite transformacije države koja je učincima tridesetogodišnje vladavine DPS-a postala hibridni režim i “jedna od posljednjih autokratija” na tlu Evrope.

Iz URE su kazali da “uvijek sa ‘simpatijama’ i smijehom” gledaju predstavnike DPS-a iz skupštinskog pres centra “u pokušaju da glume Engleze”.

„Možda još jedino sebe mogu da zavaraju da ono što govore sa tog mjesta će neko i ozbiljno uzeti i prihvatiti kao realno i objektivno sagledavanje stvari. Čudi ta nemogućnost da uvide da njihova stranka i dalje važi za najkorumpiraniju i najkriminalniju političku organizaciju, vjerovatno i van granica Crne Gore. Dok su njihovi šefovi potkradali građane i državu, URA radi i radiće na pomirenju i napretku Crne Gore“.

„Podržavamo učestale pres konferencije kolega iz DPS-a jer valjda i na taj način treba da opravdaju plate koje im daju građani a da pritom ne učestvuju na skupštinskim zasijedanjima. Još malo da porade i na tome da to što tamo govore ima utemeljenje i težinu pa možda nekad i nešto bude od DPS-a. Do tada valjalo bi da se za početak vrate na sjednice i odgovorno se odnose prema građanima koji su im ukazali povjerenje“, zaključuju iz URE.

1 Comment

1 Komentar

  1. Stanje

    09.06.2021. at 01:02

    URA i njeni eksponirani članovi čine sve da ostanu privilegovani u vlasti. Mnogo je teže podnijeti njihov svesni put ka uništenju naše dobre zemlje. Kvaziintelektualci, uz pomoć mnogih NVO, do izbora su svakodnevno kukali nad sudbinom zemlje, a danas za svoju korist ĆUTE, ili, kao B Jelušić, žongliraju sa državom i narodom, dok nas bacaju u ruke okupatoru

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije