Povežite se sa nama

Vijesti

Bečić: U Mojkovcu ćemo brzo formirati vlast, na Cetinju smo spremni za pregovore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Skupštine i lider Demokrata Aleksa Bečić ponovio je danas da je zadovoljan rezultatom koji je njegova stranka ostvarila na izborima u sve tri opštine.

Kako je kazao, vjeruje da će u Mojkovcu vlast biti formirana vrlo brzo.

-Lako ćemo konstituisti novu vlast u Mojkovcu. Biće to brzo i lako formiranje vlasti kojem smo svjedočili u Nikšiću i Herceg Novom- kazao je on.

Komentarišući izborni rezultat na Cetinju Bečić je kazao da su građani jasno rekli šta žele.

-Što se tiče Cetinja 4 poslanička kluba koja su tvorila opoziciju i kritikovala vlast DPS osvojili su većinu. Odgovor građana na Cetinju nakon svih dešavanja je bio jasan. DPS je doživio veliki pad, a ako se svi budu držali toga da je Cetinju potrebna promjena, lako ćemo ispoštovati volju. Gradjani su dali glas da na CT opozicija trenutna preuzme vlast-, kazao je on i dodao da su spremni za pregovore.

-Mi smo spremni da formiramo i konstitušemo vlast, da se bavimo onim sto opterećuje gradjane Cetinja. Oni su nama dali veliku podršku jer imamo veće plate, penzije, dječije dodatke.. Mislim da svi treba oko toga da se okupe. DPS je decenijama vladao u tom gradu, i hajde sada da ispostujemo volju gradjana-, kazao je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije