Connect with us

Vijesti

BOŠKOVIĆ: Ustoličenje pokazalo da Vučić komanduje vladajućim političkim korpusom u Crnoj Gori

Published

on

Poslanik Demokratske partije socijalista i član Odbora za bezbjednost i odbranu Predrag Bošković kazao je, gostujući u današnjoj emisiji Dugačija radio veza, da ne može reći detalje sa današnje sjednice Odbora, koja se održava u gluvoj sobi.

“Danas smo se napokon sastali, vidjećemo šta će biti”, kazao je on.

Dodaje da je sigurno da teško može doći do saglasja.

“Sa ovakvim rasporedom političkih snaga jasno je da će teško doći do saglasja šta se desilo na Cetinju, šta se moglo desiti, šta je spriječeno,a  šta se moglo spriječiti”, kazao je on.

Kako kaže, Aleksandar Vučić je činom ustoličlenja Joanikija na Cetinju pokazao da kada je u pitanju kompletan politički korpus, on njim gazduje.

“Nema tu mnogo nepoznanica. Mi smo imali izvještaj naših bezbjednosnih službi koje su decidno navele da ne postoji miran način da se to održi na Cetinju, te da su oni predlagali da se to održi u Podgorici, ali se odjednom komanda preuzima. Komandu preuzimaju oni ljudi koji su lojalni Beogradu. Neki od njih su već na visokim funkcijama, neki od rekonstrukcije očekuju visoke funkcije. Ali je poenta da u tom zamišljenom projekstu ‘srpskog sveta’ nezavisnost Crne Gore ne postoji već samo poslušnost Beogradu”, kazao je on, misleći prije svega na Milana Kneževića i ostale koji nijesu članovi Vlade.

Jasno je, kako je rekao, da u bezbjednosnom, ali i u ostalim sektorima u Crnoj Gori, vlada rasulo.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije