Connect with us

Vijesti

GLAVNI ODBOR STRANKE ODLUČIO: Kongres SNP-a 31. jula

Published

on

U Podgorici je danas održana sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore na kojoj su usvojena dokumenta za Deveti kongres SNP CG koji će se održati 31. jula.

„U skladu sa donešenim epidemiološkim mjerama koje zabranjuju održavanje velikih skupova u zatvorenom prostoru, Kongres će se održati na Stadionu malih sportova u Podgorici“, saopšteno je iz SNP-a.

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković govorio je o aktuelnoj političkoj situaciji u državi ističući da je situacija teška ali da će vlast, čiji je i SNP dio, učiniti sve kako bi se pronašlo rešenje na dobrobit građana.

„Govoreći o predstojećem Kongresu, predsjednik SNP je iskoristio priliku da se članovima Glavnog odbora u dosadašnjem sazivu, zahvali na dosadašnjem radu i podršci koju su mu pružili, naglašavajući da je SNP i dalje politički brend u Crnoj Gori sa jasnim ciljevima koji znače dobro za Crnu Goru i njene građane. Za predsjednika SNP CG predložen je samo jedan kandidat – Vladimir Joković“, navodi se u saopštenju SNP-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije