Connect with us

Vijesti

MARTINOVIĆ: Oni sa premijerskim ambicijama da odustanu od rušenja Vlade

Published

on

Poslanik Demokrata Vladimir Martinović očekuje da se nastave pregovori o rezrješenju krize izvršne vlasti. On je za Portal RTCG kazao i da oni koji imaju nerealne premijerske ambicije treba da odustanu od namjere rušenja Vlade

Zahtijevati analizu rada Vlade, koju je prethodno uradio premijer i shodno njoj predložio strukturu rekonstrukcije Vlade je, kako smatra on, pokušaj da se negativno ocijeni predsjednik Vlade kako bi i on bio dio paketa onih koji treba da izađu.

“Uostalom ovo potvrđuju i ranije izjave onih koji imaju nerealne premijerske ambicije da treba sve ispočetka ispregovarati. U toj rečenici leže i namjere rušenja Vlade”, kazao je Martinović.

Kaže da se Vlada jednom pokušala rušiti kroz odbijanje intervencije policije na Cetinju.

“Kao i pokušaja zabrane ustoličenja donošenjem takvih odluka na organima Partije, što predstavlja svojevrstan skandal ravan skandalu DPS-a”, istakao je Martinović.

Ovakvo ponašanje, dodaje, ekvivalentno je ponašanjima krajnje desnicarskih politickih subjekata “koji kao i DPS i Vučić zasnivaju svoju politiku na negaciji drugih nacija”.

“Očekujem da pobijedi umjerena, evropska, prozapadna Crna Gora, kao i da se Vlada ojača novim kadrovima u skladu sa Sporazumom tri lidera, a ne zahtjevima desničarskih političara”, zaključio je Martinović.

1 Comment

1 Komentar

  1. RIR

    10.10.2021. at 18:30

    Koji je ovo Premijerov poltron…”ko hoće premijersko mjesto mora čekati 2024 g.”
    pa sad ovo…koji je ovo profil političara, katastrofa što nas je snašlo sa
    ovim političkim ljevacima…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije