Connect with us

Vijesti

MARTINOVIĆ: Vlada će trajati do 2024. godine, može biti rekonstruisana, ali samo bez učešća DPS-a

Published

on

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović kazao je da će postojeća Vlada trajati do 2024. godine, te da ona može biti rekonstruisana, ali isključivo bez učešća DPS-a.

– Više puta smo istakli da će postojeća Vlada trajati do 2024. godine, kao i da ona može biti rekonstruisana i osvježavana, ali nikako na način koji podrazumijeva, u bilo kakvim naznakama, učešće DPS-a – kaže Martinović.

On je istakao da su manjinske partije u takvu Vladu dobrodošle, kao što su bile od prvog dana kada su im upućivani iskreni pozivi.

– U međuvremenu se tu ništa nije promijenilo. Ali i manjinske partije i svi ostali činioci političkog života u državi treba da budu svjesni toga da će Vlada i ubuduće funkcionisati bez DPS-a. Vjerujem da je ovakva koncepcija Vlade bliska i manjinskim partijama, s obzirom na to da su neke od njih javno istakle da zagovaraju koncept okupljanja svih proevropskih snaga, što DPS u startu diskvalifikuje – navodi Martinović.

 

2 Comments

2 Komentara

  1. vjecna moja

    29.09.2021. at 08:05

    Koji je ovo ” stručnjak ”
    on postavlja uslove o rekonstrukciji Vlade .Najveće razočarenje je upravo njegova partija…upravo bi trebao dogovor sa opozicijom …takve preporuke šalju i ambasade SAD i GB ,neznaveni političar ,užasna partija …
    ISTI su kao i URA

    • smilja

      30.09.2021. at 12:43

      Naduven je kao žabac. Žablji kompleks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije