Connect with us

Vijesti

MEDOJEVIĆ: Abazović osramotio državu, Vijesti odćutale

Published

on

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović je osramotio državu, poručio je predsjednik PzP-a Nebojša Medojević, i naglasio da će pripadnici neofašističke sekte oko Vijesti hrabro “građanski” odćutati.

“Zamjenik Krivog Premijera je osramotio i ponizio državu Crnu Goru, čiji je zamjenik Premijera. Kako je Dritan dr Abazović ‘ekspert’ za međunarodnu politiku i politiku uopšte, ovdje se ne radi o neznanju, nego lošoj namjeri”, navodi Medojević.

Prema njegovim riječima naravno da će pripadnici neofašističke sekte oko Vijesti hrabro “građanski” odćutati ovo ponižavanja suverene države Crne Gore i nepoštovanje državne zastave.

“Projekat ‘Prirodne Albanije’ podrazumijeva i dobar dio teritorije države Crne Gore. I to za ‘gradžaniste’ nije pećinski nacionalizam i ekstremni velikodržavni projekat”, dodaje Medojević.

Ističe da se i ovaj put pokazuje da je sekta oko Vijesti izrazito anticrnogorski i antisrpski orjentisana i da je svaki dan ove Krive Vlade sve veća opasnost po vitalne interese Crne Gore.

“Kupovinom Vijesti od strane United medija (bivšeg direktora CIA Petreusa i srpskih biznismena Šolaka i Đilasa) konačno će ta prikrivena uloga ovog projekta globalne duboke države biti i javna i poznata svima”, zaključuje Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije