Connect with us

Vijesti

Medojević: Očekujemo pozitivan odgovor za novu Vladu, ako ga ne bude idemo na izbore

Published

on

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da je jedino pošteno rješenje da se formira nova Vlada, za šta misli da će dobiti pozitivan odgovor.

-Mislim da ćemo dobiti pozitivan odgovor URA-e i Demokrata. Ako se dogovorimo, za šta mislimo da ima prostora, formiraćemo novu Vladu, a ako ne, onda idemo na izbore -, kazao je Medojević na pres konferenciji.

Na pitanje da li će poslanici Pokreta za promjene u Skupštini glasati za program “Evropa sad”, Medojević kaže da ne zna zašto bi DF glasao za nešto što je izborna kampanja Demohrišćanske stranke.

-Spajićev “Maršalov plan” nije plan Vlade nego je izborna kampanja demohriščanske stranke koja će se finansirati od šverca cigara. Zašto bi DF glasao za kampanju, i to švercersku kampanju. Jasno je da se radi o partijskom programu- ističe Medojević.

On je kazao da Vlada Crne Gore nije zaustavila šverc cigara, i da zbog te činjenice premijer Zdravko Krivokapić treba da podnese ostavku.

Podsjećamo, ranije danas Krivokapić je kazao da neće podnijeti ostavku i da je trenutna Vlada dobila bezrezervnu podršku zbog isporučenih rezultata.

Osim toga, premijer je kazao da su opcije poput izbora nove Vlade ili novih izbora, samo gubljenje vremena.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije