Connect with us

Vijesti

MEDOJEVIĆ: Vrijeme je da Krivokapić ode

Published

on

Neodrživa je Vlada u kojoj Ministar policije nije lojalan premijeru i u kojoj premijer ne može da smijeni svog službenika sa pozicije direktora policije, smatra predsjednik PzP Nebojša Medojević.

On ističe da je upravljanje državom od strane “vlasnika drugosrbijanskog tabloida Vesti” dovelo do paralize svih institucija sistema i duboke političke i bezbjednosne krize.

“Ako Premijer ne može da uspostavi funkcionalni autoritet u Vladi, onda je vrijeme da podnese ostavku i otvori prostor za rješenje krize. Slaba Vlada i Premijer bez autoriteta dovodi zemlju u opasnu situaciju da se politički procesi odvijaju spontatno i bez kontrole. Mafija neće sjediti skrštenih ruku i sigurno će iskoristiti ovaj institucionalni nered i haos da ostvari svoje ciljeve”, navodi Medojević.

On je kazao da je ugrožen mir i stabilnost i ustavni poredak.

“Krivokapić ne može da nosi toliki teret na svojim plećima. Vrijeme je da ode. Stanje u zemlji zahtjeva ozbiljne, hrabre patriote i državnike koji bi napravili opšti društveni konsenzus oko vitalnih nacionalnih interesa i obezbjedili neophodnu političku volju za radikalne reforme i obračun sa DPS mafijom”, navodi u saopštenju Medojević.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    20.10.2021. at 15:28

    Premijera Krivokapica ste vi(PZP, DNS, SNV, SNP, URA, DEMOKRATE) posadili na mjesto premijera i dali mu punu slobodu da formira Vladu CG i oblikuje njenu unutrasnju spoljnu i ekonomsku politiku. A vi Medojevicu,Maqdicu, Knezevicu, Becicu i Abazovicu, tu ste vec nastupili kao skupina ozbilnjih, hrabrih, i drzavnika koji su napravili konsenzus oko oko svojih vitalnih interesea i obezbijidili neophodnu poliitcku volju za radikalne reforme i obracun sa Crnogorskim gradjanima i drzavom Crnom Gorom. Sad kad je to ocigledno svakom gradjaninu Crne Gore, jer ste nas pokrali, ubijate nas nozevima po ulicama, kad ste uvezli i organizovali zajedno sa Srpskom okupatorskom crkvom kriminalne-batinaiko-razbojnicke bande, koje evo danas pod vasim okriljem pljacaku poste i ubijaju nevine radnike, hocete da Premijer koji vi je sve to odradio ode sam da bi vi zasjeli i jos surivije nastavili sa obracunom sa Crnogorskim norodima i drzavom Crnom Gorom. Necete moc izdajnici, jer vam mi gradjani Crne Gore stojimo na putu. Mi smo gradjani Crne Gore, nijesmo vam mi DPS, na kajeg ste se tobos obrusili da kamuflirate svoje prave namjere unistenje Crnogoraca i svih naroda Crne Gore i totalnu kriminalizaciju Crne Gore po uzoru Srbije, nove svjetske Kolumbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije