Connect with us

Vijesti

Milačić: DPS sa satelitima ostaje u tužnoj manjini, Đukanović odbrojava političke dane

Published

on

“To što niko od nas neće sa DPS-om i što su sve koalicije u pobjedničkoj, velikoj koaliciji i prije eventualne sjutrašnje provjere povjerenja Vladi, odnosno još jednoj Đukanovićevoj specijalnoj sabotaži rekli ne – zar nije dovoljno da nastavimo putem reformi i pravde koje smo obećali građanima”

Demokratska partija socijalista (DPS) sjutra sa svojim satelitima ostaje u tužnoj manjini koja će ih dodatno isfrustrirati i nepovratno politički erodirati, saopštio je večeras Marko Milačić, predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini.

“To što niko od nas neće sa DPS-om i što su sve koalicije u pobjedničkoj, velikoj koaliciji i prije eventualne sjutrašnje provjere povjerenja Vladi, odnosno još jednoj Đukanovićevoj specijalnoj sabotaži rekli ne – zar nije dovoljno da nastavimo putem reformi i pravde koje smo obećali građanima. Što je bilo – bilo je. Opet smo se, doduše neformalno, izmjerili i u ovom “braku vlasti” ispitali svoje pozicije političke moći, uticaja i perspektive. I šta smo zaključili? Ipak je ovaj naš “brak” bolji od svih mogućih drugih ponuda u kojima bi nam DPS, ne daj Bože, kumovao. Sjutra DPS sa svojim satelitima ostaje u tužnoj manjini koja će ih dodatno isfrustrirati i nepovratno politički erodirati. Nakon onih sigurnih izjava, sugestivnih poruka da je stvar završena, da je Vlada već bivša – od sve te priče neće ostati ni “koščice”. Politički bleferi koji su nam obećavali traktore za naše svetinje, porodice i pokućstvo, opet će dokazati da su samo odlazeća stranka sa previse servilnih medija u svojim rukama”, istakao je Milačić.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije